Tjejkväll på mitticity

Var iväg till dagis idag och fixade lite saker, tog typ en halvtimme, sen åkte jag hem, och då fotade jag, Johanna och Michelle lite! Sen åkte jag in till stan igen och mötte Nathalie och sen kom Anna och vi gick på tjejkvällen lite, inte så speciellt kul direkt men.. Nu ska jag se på film, "Jag saknar dig" tror jag att det blir













hej

Idag har jag gjort följande:

  • Vart i skolan
  • Fått en fotboll i huvudet
  • fått ett fotbollsmål i huvudet
  • fått en superstor bula
  • tränat Core på livskraft
  • tränat gym på livskraft
  • powerwalkat med Micaela


Vill Sova!

Har de senaste nätterna drömt mardrömmar, hemska mardrömmar så jag har inte kunnat sova nå bra, har varit tvungen att tända lamporna och allting!
Jag hatar när jag kommer in i mina mardrömsperioder! Då kan jag aldrig sova ordentligt.
BTW, på måndagar kommer det kommer snyyggga poliser till våran skola, för att fika osv! Klagar inte!

bild från fredags

Slänger upp en superfin bild på mig och Jessica och 2 randoms från i fredags! Vi hade tur att dem bara la upp en bild på oss, för vi var med på en heldel..


Njuter av livet

Nej, det gör jag faktist inte, jag har mått dåligt hela helgen, orkar inte skriva om helgen men jag har haft väldiiigt kuuul! dock har jag mått fruktansvärt dåligt på dagarna, vi kom inte upp ur sängen förren vid 6 i lördags tror jag haha! och då kom alla våra vänner och vi började om på nytt.
Men nu sitter jag och skypar med min favorit och njuter av priset Tindra vann på tivoli häromdagen


bye

Ska snart åka in till krp, övningsköra in i det sista haha!
Ska möta upp mina finaste vänner och ha världens bästa kväll! puss


Helg, underbara helg!

Idag i skolan tog dom bort min ocn nathas fotöljer. Vet inte vad jag ska ta mig till riktigt. Några pussys hade vart rädda när de gick förbi, alltså, vad är det att vara rädd för? två tjejer som sover i fotöljerna? Några helt ofarliga killar som busar haha? Blev fett ledsen iallafall.

Träffade iallafall min älskling jessica på stan sen, gick och fikade på söta grodan, och sen kollade vi en partyoutfit till henne, eftersom att hon hade glömt alla sina kläder i Norge haha!
Men nu ska vi tagga utgång, har en känsla av att det kommer bli värt ikväll!


s(z)umba

Hann aldrig städa klart, men lite bättre blev det! Och s(z)umba träningen var asrolig! Vet dock inte om det stavas med s eller z. Dagens I-landsproblem. Har även pluggat och haft det supertrevligt. Men nu är jag nästan klar, ska bara plugga in läroplanen (?), sjukt ovärt om jag får säga det själv haha!


Dags att städa!

Vaknade jättetidigt imorse, bara för att liksom.. Tog ut Meia så hon fick kisselikissa och sen satte jag mig och kolla på never say never. As bra as always.
Nu är det dags att städa mitt rum, som har vart hur stökigt som helst i flera veckor. Verkligen äckligt!
Sen måste jag plugga, beiz! Och sen ska jag träna med Nathalie!


Nu ska vi bli fitta!

Idag var jag på mitt första träningspass på tusen år, Core på livskraft blev det! Efter passet så "gymmade" vi lite, och sen badade vi jacuzzi och badade bastu! Nu ska vi bli fitta! hhaha bäst ord
Förövrigt så är jag ledig imorgon, inga fel


Tisdagsmys med Tindra

Hade en hemskt jobbig skoldag, fick feber helt random imorse och nu är jag täppt i näsan och har feber och allting. Så förut när jag låg i sängen och tyckte allmänt synd om mig själv så kom min goaste syster med en "orgasmstav", haha låter helt fel men det är en sån man har i håret, och tog han om mig och hade det gosigt.
Igår gick jag förresten ända till kronoparken (ca 6 km) och mötte Tamara, var ute och gick med henne ett tag och gick sen till Alicia för att hämta min cykel och sen cyklade jag hem, kände mig ganska nöjd faktist


fredaglördagsöndag osv

Fredag: var hos Alicia, med henne och Nathalie, sen efter ett tag så kom Navid, Robin och Matthias, och Navid var förövrigt jättefull, de drog till krogen runt 12 och då somnade jag och alicia ( nathalie drog hem).

Lördag: Hamnade hos Alicia igen, denna gång var det jag alicia maria fanny evelina och elin och natha var även med en stund!  jag och Alicia drog till en fest på haga, och de andra till Score, även jag drog till Score efter en timme och alicia stannade kvar.
Sen åkte vi på "efterfest" på sunsta, och sen hem till Alicia igen.

På söndagen gjorde vi absolut ingenting!






hej

Hej, nu ska jag till Johanna och äta glass

ja jag älskar att le, speciellt med plastskena på tänderna ♥

we had a lot of moments but it did'nt last forever

Hade prov idag, vilket inte gick så bra eftersom att jag egentligen inte skulle till skolan, så jag hade inte pluggat någonting.
Efter skolan, som förövrigt var ovanligt dryg idag, mötte vi (jag och nathalie) Julia, Håkan och Torgny i stan och gick runt lite med dem för att köpa en present till julias bror. Sen åkte vi till Natha och bakade kladdkaka med glass och varma hallon. Efter ett tag blev det fullt hus, hennes mamma, hennes syster med hennes kompis och hennes bror med sin flickvän, riktigt trevligt må jag säga haha! Den familjen är verkligen en sort i sig, eller hur man säger, och jag älskar det haha!


they try to bring me down but I won't stop

Har varit hos tandläkaren idag och nu är jag glaad! Hann dock inte till jobbintervju grejen tyvärr.. men men


john tucker must die

Åkte hem till Nathalie efter skolan, kollade på "never say never", börjar bli ett beroende haha!
somnade en stund, sen åkte jag med Johanna hem till henne och vi åkte lite inlines.
Nu har jag precis duschat och jag ska kila över till Johanna igen, ska kolla på "John Tucker must die" med henne och Johanna!
Imorgon vankas tandläkaren tidigt på morgonen!!


Tindra 5 år!

Har firat min kära stora lillasyster som fyller hela 5 år idag! Tiden går så fruktansvärt fort, var inte alls längesedan jag fick reda på att jag hade fått en lillasyster!
Fick förövrigt hela familjen att kolla på "never say never " precis. Nu kommer alla få bieber-fever!

söndagsmiddag

Hade en trevlig söndagsmiddag med Johanna, Johanna och Michelle! 

 

bieber fever

Chokladbollar, Johanna&Jonathan, Justin Bieber, kunde kvällen bli bättre?
Ja, för jag blir alltid så deprimerad när jag ser den filmen, för jag vet att jag inte kan få honom.


popcorn med johanna

Har precis poppat popcorn i johanna nya micro, kan säga att den fungerade iallafall


Firat Elin och Maria

Åkte till Hammarö igår för att fira Elin och Maria. Var jättemysigt och vi fick jättegod mat och god tårta osv!
Sen runt 11 åkte jag, Issa och Natha in till stan och hamnade oplanerat på tempel. Det var ganska kul faktist, även fast vi inte var det minsta alkoholpåverkade!
Just nu har jag supertråkigt, funderar på att sätta mig på cykeln till Alicia, fast jag vet inte än.






födelsedagsbarnen ♥


fint i skåpen

förresten så gjorde jag och nathalie det fint i våra skåp idag, dessa bilder kom upp:


frukost på McDonalds

Kom till busstationen för tidigt så jag och nathalie gick till McDonalds och åt frukost. Sen på bussen till skolan så var det Tamaras pappa som körde oss, och varje gång det är han som kör oss så får vi alltid en bra dag!
Dock så hade vi Berit hela dagen, men vi lyckades komma undan från henne mestadels av tiden.
Dom från DialOn ringde även, och sa att jag skulle komma på infomöte klockan 5, så det gjorde jag, dock är jag inte 100 på om jag ska börja där, men det lutar nog mot det.


It's the wrong kind of place to be thinking of you

Började dagen med att se en stackars tjej som halkar i det blöta gräset på skolgården, kunde inte annat än att skratta, skadeglädje är ju trots allt den bästa glädjen.
Efter skolan fikade jag på waynes med Danielle, mysigt!
Och sen har jag inte gjort så mycket mer, som vanligt haha!
klockan är halv elva, och jag är trött, somna innan klockan 11 vore ju faktist!

you appear just like a dream to me

Var en ganska dryg skoldag idag, träffade dock den smartaste 16-åringen någonsin! Om man sa sitt personnummer till honom så kunde  han räkna ut vilken veckodag man var född på, och man kunde ge honom vilket svårt tal som helst och han kunde räkna ut det, med decimaler och allt! Helt sjukt!
Efter skolan hängde jag på biblioteket med Alicia en stund, hittade dock ingen bok jag ville läsa.
 Har även skickat in en jobbansökan, så ringde de mig igår, men jag var såklart inte vid telefonen då, så idag har jag hängt vid telefonen hela dagen, så drar jag bara ut en kort stund för att springa, och gissa vilka som ringer undertiden!? sjukt irriterande.


mmmmh sommar vore igen


when my world is falling apart and there's no light to break up the dark

Skulle ha filmmys med Johanna och Johanna idag, men inga filmer funkade.. jobbigt läge.
Ska ta skolkort imorgon också, känns ganska jobbigt faktist, orkar inte. Vi ska även ha projektarbete, vilket går åt helvete, så är inte så taggad på det heller.
Dock så ska jag till biblioteket med Alicia sen, göd haha



haha, sant!


bildinlägg

lite bilder från Emilijas (Tamaras kusin) besök.
Kommer nog fler när hon lägger upp, fick några av Tamsi nu :)


Jag, Alicia, Lea och Tamara

Emilija, jag och Tamara

superfina cheyer - jag och tamara

Emilija och Alicia

finaste Emilija och jag

Won't stop


trött helg

hade en värd kväll i Fredags, slutade med efterfest hos Alicia som vanligt. Igår vaknade vi först runt 11 och beställde pizza, runt 2 drog Daniel hem och jag och Alicia la oss och kollade på film och somnade. sen runt 7 vaknade vi när Elin och Maria kom, de skulle förfesta där eftersom att finaste Maria fyllde 18. Sen följde vi med dem in till stan, fråga mig inte varför, för kul hade vi inte haha!
Idag blir nog en till slappdag, är supersugen på godis, men orkar inte gå till konsum själv. Ska kolla om systeryster är på, sen runt 9 när Johanna (granne) har slutat jobba så ska jag mysa med henne, jättteemyyys

Månen

Har inte uppdaterat någonting nästan, jag har haft migrän varje dag denhär veckan, inte så jättekul!
Hade det även idag, men nu har jag precis blivit av med den, så jag passar på att sticka ut med mina finaste vänner till Blue Moon Bar


innan jag kände dig

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig


RSS 2.0