Grillkväll med Marre och Alle

Åkte in till Ida rätt tidigt imorse, var där redan halv ett tror jag! Vi låg ute i solen och stekte fram till klockan 4 då jag tog bussen till Alicia där även Maria var. Vi cyklade till kvantum och köpte mat för 200 spänn haha tjocka! Sen åkte vi tillbaka till Alicia och grillade, mums! Sen efter ett tag kom Elin, Maggan och Navve, supermysigt.
Jag har som vanligt inga bilder.. måste börja komma ihåg att ta med kameran! Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt och vara barnvakt åt min lillasyster hela dagen imorgon! ciao

precis vart ute med meia!

Var tvungen att vänta tills Alicia ringde innan jag gick ut med Meia eftersom att jag har sett på så många skräckfilms trailer ( haha jag kom inte på vad det hette i plural) så jag vågade inte gå själv! Men nu är jag tillbaka inne i säkerheten igen haha!

Det är en speciell dag idag!

Det är en speciell dag för idag har jag haft min tandställning i ett år!
Och jag har inte långt kvar! fast joo.. ska ta ut den efter sommarlovet sa dem.. Fast det kunde vart längre tid!
haha tur att mina tänder inte såg ut såhär innan, då hade jag nog dött lite!

Proppen gick nyss..

Proppen gick nyss när pappa skulle starta ugnen! Jag vet inte hur många gånger han testade för att se att det var därför att proppen gick haha!

tråkigt väder..

Vaknade ganska tidigt imorse pga att de spränger på gatan brevid, jag har ingen aning om varför, men jag skvatt iallafall haha!
Jag låg kvar i sängen ett tag och läste, sen gick jag upp och satte på mig träningskläder och gick ut och sprang lite, så nu väntar duschen på mig!
Sen ska jag förmodligen kolla på ett avsnitt utav The O.C, borde egentligen plugga, men eftersom att jag pluggade lite igårkväll så skippar jag nog det idag!
Sen runt 3 ska jag träffa Johanna, längesedan jag träffade henne faktist! Alltså, min andra "granne", inte Brännström haha!

Dag 3

Dag 03 - En nytagen bild
Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010


stackare.. haha!

spenderade dagen på stan

Var uppe med tuppen idag, kan man verkligen säga! Mamma väckte mig halv åtta, jag skulle passa Tindra för att hon har stukat foten och kan inte gå till dagis. Vi satte oss och kollade på , fast jag hade dock hellre sett poccahontas..
Sen bakade vi en kladdkaka, och sen gjorde vi pannkakor!
Efter det vaknade pappa och jag fixade mig och fick skjuts in till stan där jag träffade Danielle! Hon shoppade loss som vanligt, medans jag inte köpte någonting, inte ens godis! Jag har lika mycket pengar kvar nu som när jag hade innan jag åkte (dvs 50 kronor haha!)
Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på The O.C som jag laddade ner igår! :)

har så sjukt mycket skolarbete

Kom på idag, när jag pratade i telefon med Therese, att vi har så sjukt mycket skolarbete som ska vara klart tills nästa vecka! Först en massa praktiksuppgifter, och alla de är så invecklade så man måste läsa frågan i en timme innan man fattar.. Sen har vi en hel uppsats i Psykosocialt arbete, vi ska även göra färdigt psykologin också sen gick jag in på itslearnin och kollade, och då hade jag massa sena inlämingar som jag inte ens visste att vi skulle göra..
Fast lite pluggade jag idag, jag gjorde klart psykologin och så började jag på praktikuppgifterna. Sen orkade jag inte mer, så då gick jag till Johanna och Jonathan och spelade monopol, jag vann förövrigt, rätt stort också!

Mozart på planet till Paris

Blev väckt klockan 9 imorse av att Natha ringde, hon skulle precis gå på planet till Paris! Eeeh, liite avundsjuk, ja! Jag förstår inte varför dem inte tog med mig.. Aja, sen när vi hade lagt på så fick jag ett sms att de spelade Mozart på planet!! Jag menar, vad är oddsen? Jag blev glad iallafall, för då vet jag att de kommer få en bra resa! Allt som har med Mozart att göra är bra. Det bara är så.

älskade sol!

Det är sånt sjukt underbart väder! Jag menar, tillochmed jag har blivit liite brun! Jag gillar det!
Jag har även vart inne på Frille och Svette och tränat ett medelpass med Ida, sen när jag kom hem så gick jag ut och sprang!
Sen kommer nästa stora problem, vad ska man hitta på nästa helg när det är valborg? Återstår att se..

Glad påsk!

Glad påsk på er alla! Hoppas att ni har haft en bra påskafton :) Det har jag, även fast jag inte har gjort någonting speciellt! Vi har premiärgrillat, supergott! Och sen på kvällen kom fam enström till oss, fast jag och Johanna gick ner till Mattias och Otto istället, spelade barn geni, fast det är faktist väldigt svåra frågor!
Fast nu ska jag nog sova eller någonting, och har som vanligt inga roliga bilder eller någonting att lägga ut, usch vad tråkigt.

hemma i mitt nystädade rum

Kom nyss hem, typ. Har haft en helt ok, men lite rörig, kväll! Först var vi hos Tamara, vi kollade på en smådålig film haha! Sen åkte vi till Mcd, Corny körde, och jag säger bara Aldrig mer! hahaha! Sen åkte vi till Kvantum och då körde hon såklart asfort över guppet så vi flög flera mil!
Sen gick jag och Natha ut på promenad, också tänkte vi dra till Örholmen, men så kom vi dit och polisen var där, så vi åkte hem till henne och började kolla på Mr and Mrs smith, sen så kom Johanna och Jonathan och hämtade mig och nu sitter jag här! kul höhö.!

Åker till Tamara

Sitter och väntar på att Johanna ska ringa, hon ska köra mig till Tami, där det vankas filmkväll! Ska dock försöka vara duktig och inte äta godis eller chips, för usch vad jag har gått upp i vikt! Lagomt till sommaren liksom haha!
mitt hår har blivit grönt.. och jag har inga pengar så jag kan inte färga det *fml*

Äntligen klar

Har äntligen städat klart. Tog väldigt mycket längre tid än vad jag hade tänkt mig, och jag städade ändå inte så jättenoga.. Men nu ska jag iallafall sätta mig ute i solen med en glass, och måla naglarna och läsa lite Harry Potter, iallafall en liten stund, för sen ska jag göra mig iordning och åka till Tamara som styr movienight!

måste städa

Varför är det alltid så svårt att börja städa? Jag har försökt den senaste timmen, och jag har bara fått av de gamla sängkläderna.. Långfredag vare ja.

Skärtorsdag

Fick sluta 2 timmar tidigare från praktiken idag, härligt! Gick hem och satte mig och solade, sen somnade jag..! Det var jobbigt för jag satt inge skönt, så jag fick ont i ryggen. Iallafall, sen gick jag ut och sprang, men eftersom att jag får så sjukt ont i högerbenet nu för tiden så sprang jag inte långt.
Kom hem och blev barnvakt i någon timme, sen åkte jag och pappa lite bil. Fick inte ett enda kärringstopp ( om man bortser från dem jag fick när jag kom hem haha, svårt att köra med handbromsen i och sen är det även svårt att köra framåt om man har backen i) Ikväll har jag inte orkat gjort någonting, så har kollat på tv. Nu ska jag sova!! puss
hej nathalie under danielles arm

dag 2

Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Dag 03 - En nytagen bild
Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010


Harry Potter, utan tvekan!

jobbig dag

Har vart så galet trött idag, suttit och gäspat mig igenom praktiken. När jag kom hem så satte jag mig och solade en liten stund, sen kom Nathalie och vi åkte vill apoteket som var stängt. Sen åkte vi hem till henne, hängde lite med Alma och sen åkte jag hem.
Sen ( skriver sen hela tiden märker jag) körde jag pappa till örsholmen, kom tillbaka och gick ut och sprang, kom hem, kollade på desperate och har precis vart och hämtat pappa från någon bil sak, han har fortfarande sin pontiac (stavning?) inne på lagning, och har bara haft det de senaste 1.5 åren haha! Men nu ska jag sova!
Och förresten, är det någon som vet om dagis har stängt på långfredag? jag har ingen aning, och det skulle vara jobbigt om de inte hade det, för då kommer alla utom jag att få ledigt..!


haha, jag vet att det är fruktansvärt kul att se bilderna som nathalie precis har laddat upp på sin blogg här..

dag för dag

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - Min favorit bok/böcker
Dag 03 - En nytagen bild
Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010

hmm, läser ganska många bloggar per dag, men vi kan ta annauulas.blogg.se (jag vet att länken är rosa och knappt syns, men jag har ingen aning om hur man ändrar)

spindelattack

Jag och Nathalie blev precis attackerade utav två spindlar. Ingen ville komma och hjälpa oss.. först var det en spindel som satt precis i dörren så vi inte kom in. Sen kom tillslut hennes asgrymma granne och tog bort den. När vi sedan gick in så kom det en till, på samma ställe. innelåsta.. Då kom hennes granne igen haha! så snäll

awesome väder

solar järnet hos Natha


helgen

Har inte bloggat på hela helgen, har varken orkat eller haft tid så.
Men i fredags så åkte vi hem till Therese för att fira henne eftersom att hon fyller 18 imorgon!!
Runt 1 eller 2 kom kristijan och hämtade mig och Natha, så åkte vi till Alex och Wendela, vi var där i typ 10 sekunder men hann med allting, hälsa på alla, dansa, stå och prata haha!
Sen åkte vi hem.
På lördagen åkte jag hem till Alicia, vi åkte skateboard, ascoola.
Sen kom det lite folk och vi tänkte styra fest, fast det blev lite misslyckat.. På vägen hem träffade jag två odrägliga människor som ville ta sällskap med mig hem, varav den ena snodde mina skor. Trevligt med lite sällskap ändå.
Idag har jag solat, kört bil och vart ute och sprungit. Jag körde till kil och sen runt på norrstrand osv, ( har kört i 110, hehe duktig!! )
Bilder från i fredags kommer snart hoppas jag, när Julia har lagt ut dem, lär dock ta tid..

stressssiiiiigt

Gaah, jag är stressad, jag hatar att vara stressad. Jag har så himla mycket att göra idag, och jag kommer inte hinna med någonting. fitta.
Ja, jag är sur, jag är alltid sur när jag är stressad

moppebrudar

Har tagit årets första, och förhoppningsvis sista, moppetur med Nathalie!
Höll på att dö lite, när hon skulle styla lite utanför universitetet. Hahaha mmoopppeee (L)
Men men, vad ska man göra om man inte har körtkort liksom !?
Nu ska jag sova, och jag har inte fått nått gjort ikväll, och jag som hade massor att göra, det suger en aning. Men så länge som jag har praktik så måste jag gå och lägga mig hyfsat tidigt, för då kan man inte sova under lektionerna, utan man måste hålla sig vaken hela dagen.. it sucks

jag vill ha dig, jag är din, jag är bara din

Idag har jag inte gjort någonting alls, praktiserat, övningskört till kvantum och tillbaka och nu håller jag på med en annanaspaj! Supergott.
Tänkte börja med alla praktikuppgifter eftersom att det är så många, men fattar ingen av dem, så orkar inte ta det nu.
Måste bara få sagt att Kent är den bästa gruppen någonsin, man kan alltid lyssna på dem, när man är arg, glad, ledsen, trött, pigg, när man ska ut och springa, ut och gå eller bara sova. Totally awesome ( förstår mig inte på dem som inte lyssnar på Kent!

Harry Potter och ansiktsmask

Nu ska jag fortsätta kolla på Harry Potter som jag somnade ifrån i Fredags, och jag drar även på en ansiktsmask.
Helt okej måndagskväll!

kurragömma på Ikea

Fick en känsla av att det kommer bli ett ganska långt inlägg, så ni som inte vill läsa långt kan ju sluta redan nu..
Men jag fick sovmorgon imorse, skulle träffa Evelina och Amanda och deras vänner runt 10 för att prata om deras projekt sak som jag ska vara med i, så jag kände att det inte var någon ide att åka till skolan innan.
Men kom till skolan runt halv 11, hade utvecklingssamtal som faktist gick väldigt bra, och sen började vi på vårat projektarbete som vi ska avsluta i början av trean faktist.
Vi ska vara med i någonting som kallas "höstrocken", vi ska alltså ha en slags konsert för utvecklingsstörda, ska bli roligt!
Sen efter skolan åkte jag, Natha och Thessan och lunchade med Johanna, ruligt.
Sen gick jag och Natha till optikern och hon kollade sin syn. Efteråt mötte vi Danielle, Lukas och Niklas och vi följde med dem till Ikea.Vi körde ett eget kurragömma race, men det tog slut rätt fort. Resten utav tiden spenderade vi åt att försöka hitta plåster till stackars nathalie som hade fruktasvärda smärtor och köttsår på hälarna.
Och nu när jag kom hem så gick jag ut och sprang, trodde inte ens att jag skulle klara 2.5 km, men jag sprang tamigtusan 5! är lite smått chockad..
Snor lite bilder från nathalie och lukas
Lukas och Danielle
Danielle, jag och nathalie

Världens bästa Söndag

Har verkligen haft en kanonsöndag! Har varit underbart väder och jag och Nathalie har gått och köpt glass och åkt inlines! så jävla grymma är vi.
Sen kom Alle med sin skateboard, så då var det dags att visa skillsen! vi var rätt duktiga ändå.
Sen har vi grillat och solat, ja vi har haft en perfekt söndag helt enkelt!

festa med kryckor

Åkte hem till Evelina, eller till Viktor egentligen men det  vara bara Evve där, igår efter att ha träffat Jessica. Vi fixade oss och mötte Ebba som kom hoppandes på kryckor haha stackaren!
Sen gick vi till stan, träffade Marre och Alicia och åkte till skåre där det var fest.
Fick dock inte så många bilder, men man kan ju inte få allt här i världen!
skriva på Ebbas gips!

första glassen på pråmen

Träffade Jessica på stan igår, vi gick och kollade lite i affärer och gick sedan och köpte en glass och satte oss i gräset vid pråmen. Myyys! Sen gick vi till Norrstrand och träffade Alex och Guido, sen gick vi till McDonalds och åt lite. Sen kom hela syskonskaran Jensen och hämtade mig, trevligt värre.

jag har tränat, wow

Ja, jag tränade faktist igår. Efter praktiken fick jag ett sms av Ida som undrade om jag ville följa med till Frille och Svette. Har inte tränat på flera månader så kände att det var dags.
Dumt nog så bestämmer jag mig för att ta cykeln dit.
Så det blev 2 mil på cykel och en timmes medel gympa. Jag har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv!
När jag kom hem åt jag en pankis och duschade och sen somnade jag med en gång. Shit.
Fast det konstiga är att jag inte ens har träningsvärk!? Aja, det kanske kommer imorgon. Och imorgon är det helg, det gillas!
Idag har jag inte gjort någonting utav värde, praktiserat och kommit hem och bakat och pusslat..! Och nu ska jag sova, måste orka med morgondagen..! puss

kaffe, kladdkaka och nathalie

Åkte hem till Nathalie efter skolan, gjorde kaffe och en kladdkaka och satt och pratade. Helmysigt. Sen åkte vi först till Danielle och sen gick vi vidare till Alex, har inte kunnat träffa henne på hur länge som helst eftersom att hon har legat på sjukhus :/. Men nu är hon äntligen på bättringsvägen!!

pluggdag, typ..

Började dagen med en välkomst sak för Afrikanerna som har kommit till Hammarö ( utbytesstudenter typ).
Sen hade vi Psykologi en timme, kollade på någon film..
Efter det så åkte jag hem till Therese för att vi skulle plugga, blev inte så mycket gjort utav det, blev vaniljbullar istället. Sen åkte jag lite bil, och det bar iväg mot min granne Johanna som skulle ha lite hjälp med pluggandet inför sitt Naturkunskapsprov. Nu måste jag sova eftersom att jag ska praoa imorgon igen, orkar verkligen inte! men nu är det bara fyra veckor kvar! Och tre veckor kvar tills det är påsklov! Awesome!

Taken

Har precis sett klart på "Taken" som gick på kanal 4.
Har sett den flera gånger, men den är så sjukt bra så det gör ingenting.

Genom eld

Fredags kväll blev väl inte så himla rockig, hamnade hos Robin och blev kvar där hela kvällen. Blev grinig på slutet (skräll) för att jag missade min buss, som tur var så var erik söt och körde hem oss allihopa.
Igårkväll blev det lite bättre. Åkte till Jan, jag körde bil ändå dit hehe! Där blev det väl lite fest eller nått.
Sen åkte vi till stan och skulle på efterfest hos Charlie, men vi åkte med en gång eftersom att jag och Natha skulle missa sista bussen hem annars. kom hem till Natha runt 3, gick och la oss runt 4 men jag kunde knappt sova för jag hade så ont i magen, tog 8 bussen hem och har inte sovit någonting mer nästan. Jag hatar att ha ont i magen.
"hej här står jag och tar kort i toalettspegeln med min bästa vän" mobbade
tatuerade oss också, gjorde grymt ont

herra nu drar vi

Taggade; Check!
Nu drar vi


sitter och gråter till hp

Är hos Nathalie nu, vi ska uut. Fast vi väntar på Alicia också, och samtidigt som vi väntar lyssnar vi på alla Harry Potter låtar, så kommer den när Dumbledore så började vi störtgrina.. tragist ( men sant )
Jajja, nu ska vi fixa oss klart och sen draaa herra

RSS 2.0