vinbärskaka

hejhå, jag gör en vinbärskaka i värmen!
Jag hatar vinbär, men den här kakan är supergod


idag

Idag vaknade jag och natha runt 12, så vi gjorde äggröra och kollade på madicken som gick på tv, sen fortsatte vi med aladdin. Sen åkte vi till Alster och mötte Alicia så fiskade vi lite, och fick napp flera gånger även fast vi inte hade någonting på kroken, fast vi drog upp innan fiskarna fastnade för det är ju ändå synd om dem.
Sen åkte vi till nathalie, spårade lite, skämde ut Adam och sen åkte vi till Sandgrund, låg på bryggan och lyssnade på musik och kollade på moln.
hiho spåra

Never say never

I torsdags var jag hos nathalie och vi kollade på "never say never" och det finns inte att man kan vara så duktig som Justin är. Ska nog gifta mig med honom!
Vi somnade i soffan och vaknade runt 9 av att emil sa att vi skulle åka tidigare än vad det var tänkt, så vi kollade lite på eva och adam och sen fixade vi oss och åkte till säffle.
Där var det trevligt och vi fick väldigt god mat! Vann förövrigt på kubb, fick spela själv mot emil och johan eftersom att natha inte ville vara med när det började dugga hihi
Halv elva tog jag och natha bussen från säffle och åkte till nathalie lilja på haga där det var trevligt folk.
sen när vi skulle hem till natha så mötte vi jan och nicklas och några, och de skulle bada i fontänen haha.
besta ven leon
haha bonde-daniel
sitta på toan och äta godis med natha
jennifer
nathaliiie
bada på torget

Kafferep

Efersom att jag inte har skrivit någonting på länge så tar vi det nu när jag har tid! I  onsdags var jag först på körskolan och var på teorilektion, sen åkte jag hem till Alicia där det var kafferep!

Rak klack

haha en sko som jag och Anna hittade på stan, galet sne klack, går nog inte att gå i dem faktist

åker till säffle

Nu inväntar vi Emil och Linnea sen åker vi till Säffle, ciao


hejdå

åker till Nahta, Justin Bieber kväll, sen imorgon åker jag till säffle och Jennifers stuga för att fira midsommar, kommer väl hem på söndag eller lördag, ha det fint! puss

jobbigt att jobba

Helt sjukt jobbigt är det att jobba den här gången! Jag orkar verkligen inte och har ångest både på kvällen och morgonen haha, men nu är det bara 1.5 vecka kvar! Idag har jag och Elin målat hela tiden typ, väldigt trevligt men jobbigt!
Efter jobbet hämtade jag Tindra från dagis, sen tog jag bussen in och mötte Anna och vi gick runt på stan ett tag, haha helt galet skön brud!
Just nu sitter jag och funderar på om jag ska vänta 40 minuter tills hon kommer in på skype eller om jag ska lägga mig och sova. Dock så tar det nog 40 minuter innan jag är klar med allting så haha
Har även pratat med min kära vän Tanvir ett tag, han har flyttat till Norge under sommaren så jag är nyfiken på allting han gör hihihoho
som ni märker så skriver jag ingenting utav värde längre

Körskolan

Var på min första teorilektion på körskolan idag, var inte alltför tråkigt, ganska intressant ändå. Dem visade en film om viltolyckor och jag har blivit så himla känslig mot sånt, tycker att det är så hemskt. Värst var det när de visade en hare som hoppade ut i vägen och blev påkörd, och sedan låg den kvar på vägen och bara sprattlade. Kan inte få bilden ur huvudet, usch.
Vill även säga stort grattis till min kära fina vän Therese som tog körkort idag! Är väldigt stolt över henne!!

seg blogg

har inte orkar skriva, eller har skrivit massa gånger men antingen så har allt försvunnit eller så har det inte gått och ladda upp bilder, men nu kommer några bilder från helgen, orkar inte skriva.
Alicia, tamsi, jessica och jag
Emil och Nathalie
Tamara och Håkan
Navid och Alicia
Jobbig natt - en Alicia, en Sarah och en bredaxlad Navid i en 90säng

grillkväll hos julia

ska snart ta bussen in mot julia och ha grillkväll!
Är väl inte så överdrivet sugen om jag ska vara ärlig, men jag orkar inte heller sitta hemma och vänta på bättre tider.
Så jag åker, och det är ju bara massa trevligt folk varför inte egentligen? Är nog för att jag är trött, fast jag är inte det egentligen. jaaaaaaaaaja blir nog kul

breaking dawn

somnade förut när jag kollade på oc, sov någon timme, sen gick jag över till Nikita och kollade på New Moon! Upptäckte även häromdagen att trailern till Breaking Dawn har kommit ut! är säkert jätteefter, men men.
Dock så tycker jag inte att den verkar så överdrivet bra, och tillochmed lite b ibland, men hoppas att jag har fel!

oc nu

är verkligen galet trött efter att ha jobbat 2 dagar haha kommer inte orka. Dock så ska jag jobba till halv 4 den här veckan + måndag, sen slutar jag halv 3 resten utav tiden. Känns helt okej!
Jag och Elin ska även måla massor därute, typ staket och sånt, och det är inte speciellt anstängande, men idag gick det inte eftersom att det regnade så.
Nu ska jag kolla på OC med mina honungsrostade jordnötter & cola. mmmmh

nyklippta

har precis gjort en impulsklippning, Johanna skulle klippas så då passade jag också på. Lika bra så


random

I torsdags åkte jag till Magnus på kvällen, rätt ovärt + att jag hade ont i huvudet så jag åkte hem runt 11.
I fredags var det skolavslutning, först skulle vi sitta i Aulan och lyssna på massa ovärda saker som vanligt, sen fick vi gå till klassrummen och äta tårta och få betyg! Tårtan var väldigt god faktist!
Plus att jag blev väldigt nöjd med mina betyg, fick två MVG, visste att jag skulle få ett bara, så blev förvånad över det andra, 12 VG och resten G.
Sen på kvällen åkte jag till Anna ute i skogen där även Nathalie, Louise, Amanda och Jessica var. Det var mysigt och kul! Värd skolavslutningskväll!
Igår kom Jesper hit och vi kolla på film osv, sen åkte vi till nathalie för att vi skulle träffa folk på borgmästarholmen och spela brännboll, men det var rätt ovärt så vi åkte hem till jesper. Sen 2 på natten fick vi köra hem min fulla syster haha!
Idag har jag bara solat, somnade i över en timme därute.. härligt bränd! Också sen har jag inte gjort så mycket mer, för imorgon börjar jag jobba, inte så speciellt roligt men  vad gör man inte för att få pengar hihi!
hos magnus- guido alex jag och wendela
hos magnus- jan, jag och wendela
Hos Anna- Louise, Jessica, Amanda, Jag och Nathalie
väldigt fin pyramid
jag svante och nathalie hjälper anna med disken

Student 2011






glad syster springer ut




Kristoffer och Tamara



en full Navid


Johanna


Jessica!



hos min favvogranne

Efter en hektisk vecka har jag slagit mig till ro hos Johanna. Vi ska snart ta våra chilinötter med ut på en promenad. Kommer lägga in bilder från veckan när jag orkar osv! hare fint pusspuss



städar

Städar på mitt rum. Inte kul, för varje gång jag ska städa, har jag tusenmiljoner kläder, men varje gång jag ska ta på mig någonting, så har jag ingenting kvar.
Och jag fattar inte hur mitt rum kan bli så sjukt stökigt på en vecka, jag städar hur ofta som helst, men några dagar senare ser det ut som vanligt igen.
Kan bero på att min rum är så litet. eller nått

Studenternas bal

Tog med mig min kära lillasyster på stan efter skolan idag. Vi åt glass på pråmen och sen gick vi runt och kollade i leksaksaffärer osv! mysigt!
Sen när jag kom hem så tog jag lite kort på Johanna och Johanna eftersom att dem har bal idag! Guud så fina de var! jag vill också på bal!
Dock så har jag inga bilder på den här datorn, men snor några av mamsingen
foppisar haha

kollade på gamla bilder

Kollade på "gamla" bilder och hittade dem från när vi var i dominikanska som jag inte har lagt upp än! Vill verkligen tillbaka, för det var så galet skönt där!
hahahaaha *dör* mina lår
jag, robin & papi

nationaldagen spenderades på sjön

"sjösatte" våran nya båt idag, tog även en liten åktur! den var ashärlig och det var fint väder, nationaldagen kunde inte ha vart bättre! Hela familjen var även med, händer inte så ofta längre så det var trevligt!
finaste systrar

Bilder från helgen

Fredag;
Lördag;

kladdkaka med glass och varma hallon

Sitter hos nathalie med henne och Alicia, vi gör kladdkaka med glass och varma hallon! Också inväntar vi Adam så ska vi kolla på film, trevlig söndag!


osminkade, fräscha, svettiga, mmmh

Helgen

Har uppdaterat dåligt, har inte orkat eller haft tid.
Men börjar med i torsdags, var på stan med anna somsagt, köpte faktist ingenting, och Anna blev ledsen haha!
Sen gick jag till Julia och vi gick ut och sprang, sen satt vi på bryggan med Adam och Tanvir och pratade lite. Efteråt gick vi hem till henne och åt och sen kom Nathalie och vi hyrde film. " diary of a cannibal" sjukt dålig, har aldrig vart med om värre! Vi kollade inte ens klart på den utan vi laddade ner en ny film "devil" och jag har nog aldrig vart så rädd i hela mitt liv, grät tillochmed haha!
I fredags så vaknade jag hos natha osv, åkte hem och sen tillbaka in till stan, satt på pråmen och hade det trevligt med Adam Tanvir och Mergan, sen träffade jag Martin och gick med han på stan tills våra bussar kom. Då åkte jag till Jesper och kollade på film, sen gick jag till Ebba där det var lite trevligt folk. Det spårade till vattenkrig haha! Fast jag och natha åkte hem tidigt.
Igår städade jag först hemma, eller jag hjälpte till att göra fint på gården eftersom att min syster snart ska ta studenten, så då måste det ju vara lite snyggt haha! ;) Sen så åkte jag in till nathalie och vi åkte vidare till nathalie lilja, eftersom att vi skulle fira Anna! Åt tacos och hade det kul, sen efter ett tag så kom det lite mer folk! Bilder kommer när det kommer, eftersom att jag inte har någon kamera, så får jag vänta tills de andra lägger ut sina bilder!

ny klänning

Köpte förresten en ny klänning idag, vit, halvspets. Rätt snygg, 75:-, värt!
Jag är rätt grym på att hitta nya kläder, dock så får ni ingen bild eftersom att jag inte har någon kamera.
Imorgon ska jag på stan med Anabanana, ska köpa mig ett par nya skor tror jag! awesome!

Jordgubbar på pråmen med Ida!

Efter skolan så åke jag till stan och mötte upp Ida, vi gick och köpte jordgubbar och satte oss vid pråmen och pratade om allt. Sen runt 5 så mötte jag Nathalie igen, och några till, för vi skulle fixa några saker. Vi blev klara runt kvart över sex och då satte jag och natha oss på MCD med en varsin kaffe och väntade på att tiden skulle gå.
Jag åkte hem, och fixade lite saker, sen körde papi mig till Natha och vi gjorde iordning tacos och hade det trevligt med hennes mamma och Carolin. Sen träffade vi Adam så gick vi ut på en promenad och sen tog jag 12 bussen hem! mysig dag

Äntligen klar med skolan

Idag gjorde jag mina två sista saker i skolan! kan härmed säga att jag har sommarlov! Nästan iallafall.
Dock så improviserade jag på ett tal som skulle vara väl förberett så där fick jag bara G, fast jag gjorde det iallafall, hade inte tänkt att göra det först.
Men men, sen skulle vi leka lekar med klasse, skulle ha vattenkrig osv, men  det var inte så fint väder då så vi stannade inne och hade musiklekar, ooooch gissa hur det gick med våran klass? inte bra.. inte bra alls, alla blir ovänner och det funkar helt enkelt inte, så våra lärare fick avbryta med lite glass,maränger och kolasås! Helt okej ändå, jag och Natha åt så vi nästan dog, så typiskt att vi inte känner av mättnaden förrens det är försent..

RSS 2.0