dancee

jag kommer aldrig bli klar med bilden till bilden.. jag kan inte måla ena foten och ena handen,, bajs, då är det inte ens roligt att måla, sen måste jag göra om höger benet också, det blev fel, livet är inte lätt
men såhär ser den ut nu iallafall
¨
haha bra bilden syndes kände jag

jag är smartare än Erik Öhrn

jag knäckte erik. thats huge
okej man ser inte texten bra, men skaffa glajjor eller nått

akta trappan!!

hittade en suuupergammal bild från när nadja "trillar" i trappan
haha rätt snyggt, tror vi gick i sexan eller så var det i början av sjuan

jäkla telefonsvarare

jag måste ringa och byta tid för tandläkaren eftersom att jag har ett prov då och inte orkar missa det, men jag måste ringa själv. jag hatar att prata med random folk i telefon, det är det värsta som finns, men nu tog jag tag i det och ringde förut, men då hade telefontiden gått ut eller vad det heter.......  så nu måste jag göra det imorgon. damn

time to paint

jobbig dag i skolan idag, först hade vi svenska, då lekte vi familjens namn, som går ut på att man ska komma på ett antal kategorier(tex; Land, stad, namn osv) och sedan ska man dela upp sig i lag, så väljer man sedan en gemensam bokstav, sen ska man komma på ett namn, land,stad osv på den bokstaven.
jag och Tessan vann, vi vinner alltid där, vi är så bäst. sen hade vi fritidskunskap, och Gittan tjatade hela tiden på att vi var tvungna att bli klara idag, men hon gav oss aldrig chans att jobba, sen så sa hon till mig och alex att vi var tvungna att redovisa, även om vi hade kommit överens med henne om att vi bara behövde göra en inläming,men det sa hon att hon aldrig hade sagt. så jävla cp är hon. men vi redovisade inte eftersom att vi inte var förberedda, jag tror hon är senil.  sen hade vi idrott och vi hade självförsvar, jag och tessan var bäst där också.
Btw, Emma vad och hälsade på idag, saknad tjej♥

sen tog jag bobbo alex och emma 20 över 1 bussen och jag och alex följde emma till tåget. sen gick vi och letade på hela stan efter en sval plats, men det fanns ingen.. sen gick vi till McDonalds och väntade på Edda och Wendela. sen tog jag 3 bussen hem och skulle plugga till provet men jag glömde sakerna i skolan.. smart.. aja jag måste måla iallafall eftersom att min bild ska vara inne imorgon och jag är långt ifrån klar, bajs, det är inte ens roligt nu.

helt sönderbränd

japp, det är vad jag är nu.. skräll.. jag är röd i hela fejjan och på magen och på bröstet. det är den enda färgen jag får.
och någonting jag har undrat över, när man noppar ögonbrynen varför gör det mindre ont och går fortare på högra ögonbrynet? detta kommer nog förbli ett evigt mysterie.
någonting som var lite jobbigt förut när jag skulle smörja in mig med body lotion efter att jag hade duschat så tog jag en flaska som stog i skåpet, sen när jag hade hällt lite på ena benet så ser jag att det var duschtvål.. så det var bara att gå och skölja av haha.
och skräll mig att jag har målat naglarna igen.
jag hatar att fuckyou fingernageln inte växer.........................

älska sol!

Nu sitter jag och johanna hos Johanna och väntar på att hon ska äta klart. sen ska vi gå till konsum för johanna ska köpa naturgodis.
vi har suttit ute hela dagen och solat, så himla härligt väder, klockan är lixom 10 över sex och man kan gå i shorts och linne fortfarande.
men nu är hon klar så hare bra puss


godmorgon

godmorgon, för det har inte jag haft.. blev väckt av mamma och Tindra runt 12 och de sa att vi skulle till mormor och morfar idag istället,  så jag gick upp och duschade och gjorde mig iordning, sen kommer de och säger att vi ska cykla dit.. kul, dom vet ju att jag inte har en cykel.. och jag vägrade gå så jag stannade hemma, jobbigt att de väckte mig, jag blev rääättt så sur.
nu väntar jag på att johanna ska komma och jag måste måla klart en bilduppgift..jobbigt
haha passande bild kände jag

dags att sova

nu har jag suttit vid datorn för länge igen.. jobbigt.
men det händer ju massa skiit som man snackar med folk om, vad blire med folk nuförtiden, varför ska alla sjunka så lågt? man får ju skämmas.
det är de mest otippade sakerna som händer också..
aja skitsamma nu ska jag sova hoppas att folk inser vad de håller på med och växer upp!
puss

filmkväll

nu har jag verkligen softat hela dagen, helt ok,  det enda jobbiga var att det börjde åska men men.. blev inge mormor helle, jag venne varför men. nu ska jag iallafall sätta mig hos resten av familjen och kolla på film och äta chokladpudding. mys!

partiie

igår var jag först med tessan och natha en sväng, sen åkte natha, och jag och tessan satt ute på hennes balle och snackade. trevligt att sitta och snacka med henne igen, fett längesen vare. iallafall, sen gick vi till felix haha Svenne " nämen hej sarah, vad trevligt har du fått dig ett cykelställ i käften?" haha så klockren.
sen så följde vi han till SÄG och vi tog bussen till stan sen. tog 7 bussen hem och lämnade mina grejer och pratade lite med mamma,tog 8 bussen till stan igen och gick och mötte danielle mira nadja guido nikita anna och natha och några fler på sandgrund. sen så skulle vi gå mot stan för att träffa wendela alex och mathilda men då började det regna så alla kom till torget och sa att vi skulle åka till guido. så träffade vi matte och olle osvosv. sen var vi hos guido, tillochfrån roligt, imitten av kvällen hade nog jag och danielle som roligast, sen senare så ska allt såklart spåra ur haha så skräll.. haha och för engångs skull fick jag se alex full, vi har känt varandra i snart ett år och vart ute och festat med varandra varje helg och NU får jag se henne full haha.
jag och danielle
"cool" glajjorna
matte, lite niclas, lite johanna
guido och alex
jag e rätt cool ja

sjuk

vaknade upp och var jätte sjuk.. har ont i huvet, ont i halsen, ont i hela kroppen, feber. fan att jag skulle bada alltså haha. jag skriver om gårdagen sen när jag har fått igång min kamera också, så jag kan lägga in med bilder. nu ska jag gosa ner mig under täcket och kolla på Bert!
men bara en liten stund, för att sen ska jag till mormor eftersom att det är morsdag tror jag.
men ikväll ska jag nog bara vara hemma och mysa med la familia, ganska härligt tycker jag.
puss

hos natha

sitter hos natha, kollar på nått galet program där de hänger upp varandra i krokar. fyfan vad äckligt jag mår illa, men jag vet inte hur man byter kanal.. sad..
hoppas natha kommer snart haha!
och jag sprang ju när jag kom hem förut, och nu har jag fått världens träningsvärk. ofta jag inte fick det någon annan av gångerna jag sprang? aja, det är iallafall skönt att det ger "resultat"

och just nu roar vi oss med dessa klipp


årets första dopp

idag åkte jag och natha lite moppe, så åkte vi ner till Örsholmsbadet och satte oss och snackade och fikade. sen efter ett tag bestämde vi oss för att bada.. och det gjorde vi också. dock så hade vi inga bikinisar med oss, men vem har sagt att underkläder inte duger? dock topless, busiga som vi är haha. men det var faktit inte så himla kallt som jag trodde, okej nu säger jag värkligen inte att det var varmt, men aah haha. sen åkte vi hem till natha och kollade på svanprinsessan ( som jag aldrig hade sett innan) och sen Balto ( som jag såg för flera tusen år sen) och de filmerna är verkligen så himla bäst! haha klockrenaste kommentaren från balto är lätt när gåsen ryser och säger "Brr, jag får människohud" jag höll på att skratta ihjäl mig haha!
sen kom iallafall Alicia och sen efter ett tag drog jag hem.
jag gick faktist ut och sprang 5 km idag igen, och jag orkar faktist, thats awesome.
btw så hade vi svenska redovisnig idag, som tur är så får vi släcka ner i hela klassrummet när vi ska prata högt hha!
jag fick iallafall VG i svenska också :)
cheesballz♥
coola moppebrudar

mot Stockholm!

Lätt att jag ska till stockholm för dethär:
okej texten syndes visst inte, men det står att Taylor Lautner (!) och Kristen Stewart kommer till Stockholm den 21 Juni!
Nån som hänger på?

-

bara lämna mig ifred, det blir bäst så.

bröllopsfotografen

nu har jag suttit och kollat på film hela dagen, skulle kolla klart Jersey girl eftersom att jag somnar till den hela tiden, men jag somnade igen... sen kollade jag iallafall på bröllopsfotografen, jag är inte direkt big fan of svenska filmer men den var helt ok! hihi mamma var lite rolig, jag öppnade "skafferiet" för att ta fram mackor för jag skulle göra varma mackor, så ropar mamma " ta nått att äta innan du äter upp alla bullarna" hihi jag visste inte ens att vi hade bullar, tack mami ;)
iallafall, samtidigt som jag kollade på bröllopsfotografen så målade jag naglarna såklart.
mitt fina täcke  i bakrunden ♥ och anledningen till att jag alltid tar kort på vänsterhanden är att den alltid blir bäst för att jag är högerhänt och att mina naglar är längre där.. fråga mig inte varför, helt stört

sis

hittade en fin bild på min syster från johannas blogg :)

jag är så jävla bäst

så himla bäst är jag! först så kom vi till skolan, bytte skor och gick ut och gick 8 km, alla skulle egentligen springa, men typ hela skolan gick. för mig och tessan tog det bara 1.5 timme, exakt. vi hade räknat med ca 2-3 timmar så haha!
iallafall, när vi var framme så gick jag och joel och therese först och åt en macka, sen gick vi tipspromenad,  vi kommer nog vinna, sen gick jag och tessan och madde och kollade vad vi fick i slutbetyg i matte, för om vi fick G så får vi sovmorgon imorgon plus att vi är lediga på fredag!
och  Madde fick mvg, och tessan och jag är bäst och vi fick VG!!! plus att jag fick rätt på en mvg uppgift på nationella,  så himla bäst!
sen när jag kom hem så åt jag lite mackisar och sen så gick jag ut och sprang, 5 km!!! plus att jag sprang hela vägen hem, att jag ens orkade!
så idag har jag alltså sprungit/gått 1 mil och 3 km sammanlagt.. herrejössesss
nu ska jag duscha, puss

lista

Du heter: Sarah

Längd: 1. 63
Skostorlek: 37/38
Smeknamn: Sarah

Låt som när du är ledsen sörjer till? har ingen

Beroende av: ingen aning

Vad tror folk om dig? det vet väl inte jag eller

Stämmer de? ingen aning

Hur imponerar man på dig? det finns inte direkt nått sätt att imponera mig på

Brukar du skratta för dig själv? haha ja tyvärr! 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Japp det är det, japp det gör jag :)<3

Var bor du? skk

Trivs du där? nej

Brukar du bli för full? ibland tyvärr

Är du alergisk mot något? japp

Hur svarar du i mobilen: ah hallå eller jaa

Antal timmar sömn inatt: ingn aning

Brukar du komma i tid: jaadå

När mår du bra: när jag inte mår dåligt

När blev du fotad senast: venne

Hur känner du dig nu: trött, mätt, lat

Vanligaste färg på dina kläder: helt olika

Vad tycker du om fötter: usch

Vad saknar du: gamla tider

Hade du en bra kväll igår: ingen speciell kväll

Favorit dryck på morgonen: cola

Rakar du benen: men ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på vad jag ska göra dagen efter

Är du blyg? ibland

sysslar du med någon idrott:
ne

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: njaaeaah

Har du spytt offentligt: a

Är du nöjd med ditt liv: jag var

Är du bortskämd: nej

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? ingen aning

Vad längtar du till? sommar

Har du bra vänner och äkta vänskap?

Vad använder du för shampoo? olika

Gröna eller röda äppeln: båda

Gillar du golf: ah när det går bra eller minigolf dåra

Vilken tid gick du upp idag: 8

Har du sovit i din egna säng inatt: ja 

Har du strumpor på dig nu: ja

Är det okej att gråta: ja det är det, men själv hatar jag att göra det offentligt

När grät du senast: fredags

Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa kläder och dricka och faktist spara lite

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

Har du piercing: öronen ?

Vill du gifta dig: mjo kanske

Vill du ha barn: om jag vill !

Solar du ofta: jodå

Är du bra på att laga mat: jag är bäst på pasta

Är du flygrädd: ja!

Hur vig är du: aah jättevig, kan göra alla sorters viga saker -.-

Är du musikalisk? aah kan spela alla instrument speciellt mingiga hahahaha

Vad dricker du helst när du är törstig: cola

Vilken är din favoritglass: mjukglass med lakritssrössel

Tror du på ett liv efter döden: nej

Tycker du om sushi: nej tror inte det

Vad äter du helst när du ser på film: chips och dipp

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll tror jag

Vilken ögonfärg har du: blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: jo

Biter du på naglarna: nej

Röker du: nej

Hur ofta tränar/motionerar du: har börjat springa varje dag nu

Senaste låt du hörde: Will you be there - michael jacksson

jag är lång, jag vet

jag är faktist väldigt lång, igår när jag stog och pratade med johan så gick det förbi en "kvinna" som gick till axlarna på mig. då skrattade johan..
och idag när jag och natha gick av bussen så kom det en dvärg. hon gick till midjan på mig. då skrattade jag och precis när jag hade slutat skratta så får jag ett sms från therese som satt kvar på den bussen vi gick av så stog det " det sitter en dvärg på min buss"
hahah jag skrattade hela tiden vi väntade på bussen, natha tyckte att jag var jobbig haha
hittade en gammal bild, råttfärgat hår typ.

you are the only exception

tjenare, nu är jag hemma från skolan äntligen, elle ah, för en timme sen typ. nu sitter jag och väntar på att mattias ska ringa, för jag ska ut och gå och springa med han. alltså, först gå, sen springa haha.jag kommer dö, för han är 1000 gånger snabbare än mig haha. och medans jag väntar så ska jag nog ta och måla lite på min bilduppgift.. haha önska mig lycka till med allt! och btw, imorgon ska jag springa (gå) 8 km med skolan......................

jag hatar mario

vi har suttit och spelat mario hela data lektionen och jag vann hela tiden ända tills vi kom till bossen-.- therese som är sämst klaradeden tom föremig-.- jag hatarmario och jag hatar dehär tangentborden för att dom 'r sega..

sovmorgon!

imogan(haha) är det sovmorgon. jag älskar värkligen tisdagar, too bad att dom känns så långa bara -.-
men det är nog dags att sova typ nu eller nått.. aah får nog bli så. snart iallafall! puss

run fat boy run

nu har jag precis vart ute och sprungit, jag var bäst som vanligt..
och nu ser jag att Dum och Dummare börjar om 2 min och jag ska duscha innan.. toppen
jag älskar verkligen den filmen, min typ av humor!

frisbigolf

Först när jag kom hem var det jättevarmt och skönt, så jag gick och satte på mig shorts så jag skulle få lite bruna ben, men  precis när jag kom ut igen så blev det helt mulet och tråkigt..
men iallafall, idag på idrotten så tänkte vi först fråga om vi fick gymma eftersom att det ute idrott, men vi fick vara med på frisbigolf ändå. det var faktist ganska roligt, och det var inte så svårt som jag trode.
det enda jobbiga var att det var ute i skogen och det var fullt med myggor och myror och spindlar och alla möjliga äckliga djur.
Alex och rebecca drog därifrån för alex stog och skrek pga alla djuren haha!
sen kom vi till ett ställe som liknade ett ställe som jag hade sett i en skräckfilm, och precis när jag hade sagt det så skriker tessan jättehögt, och eftersom att hon inte skriker i vanliga fall så fick alla panik och började skrika och vi sprang. det var hemskt.

skolan

sitter i skolan med tessan och natha och inväntar alex som inte kommer komma än. vi har tråkigt och jag är hungerig och vi har sen lunch,,, ´jobbigt.
plus att jag inte har några skor till idrotten ochvi har ute gympa, fan.

dags att packa !

haha ne jag ska inte utomlands eller bort, jag ska bara vara med på idrotten imorgon, jag och tesssan bestämde det igår att vi måste börja vara med mer ofta, hon skickade tom ett sms till mig förut så att jag inte ska glömma kläderna, så det är bäst att jag fixar dom nu. men iochförsig så brukar jag packa, bara att jag glömmer kassen i mitt rum haha !
men nu ska jag nog sova. snart iallafall hehe, pussss

everytime I close my eyes I see my name in shiny lights

kom precis in efter en jobbig springtur haha. nu ska jag snart gå och duscha och sen vet jag inte vad jag ska göra, antagligen se klart på Jersey girl eftersom att jag somnade ifrån den igår haha.
härlig sommarbild!

sola!

nu är jag äntligen klar med städningen, okej det blev inte rent överallt, men vem orkar vara så petig?
nu ska jag ut och joina min syster i solen, lite färg måste man ju faktist få nu !
och jag ska även kolla på " What doesn't kill you" pappa sa att den var bra så.
hare bra puss

städa today

har nyss vaknat och sitter och kekar frulle. idag ska jag vara hemma heeelda dagen tror jag. gött.
fast jag måste städa mitt rum som ser ut som fan, så det får nog bli i think.
eller så kollar jag på film hela dagen, vore ganska trevligt det med
aja, hare bra,puss

chips och jersey girl

nu är jag hemma efter en, no offence, ovärd kväll.
skulle vara fest, men det slutade med att alla satt och kollade på film..
kunde jag lika gärna gjort hemma. men jag och tessan gjorde såklart det bästa av situationen, haha vi är så himla bäst och roligast!
tänkte bara slänga upp ett par bilder, sen ska jag lägga mig och kolla på jersey girl och äta mina efterlängtade chips och dricka apelsin juice eftersom att min kära familj har druckit upp all cola..
tessan och jag, så snygga !!!!!!!!
danceeee
schmidt och natha

hos julia

just nu sitter jag hos julia med henne och hugo och inväntar folket. huggan sitter och improviserar sång och gitarr haha så himla rolig!

kör på tofs ikväll, orkar inte ha det utsläppt


jag luktar rök

och det är ganska konstigt eftersom att jag inte röker?! livet är fullt av mysterier.
nu har jag iallafall duschat och klämt i mig själv i ett par xs tights, trodde inte att det skulle gå, men det gick, frågan är hur länge de håller haha !
nu väntar jag även på att johanna ska komma förbi med sin trippeltång, det börjar bli lite tråkigt att ha samma plattade hår varje helg, så nu blir det big change!
och btw, det börjar bli lite otäckt, varje dag i 2 veckors tid har jag kollat på klockan när den är 13 37, och jag tror inte som alla andra att det är elit, jag tror mer att det är otur, så det är lite jobbigt

duscha och sen ut i solen

nu måste jag faktist upp ur sängen och in i duschen, känner mig inte fräsch ska jag säga er.
jag ska nog in till stan sen och träffa julia och hennes kompisar, eller så ska jag med joel och alex och dom ut eller så ska jag bara slappa med mira.  vi får se hur det blir ikväll.

filmtime

nu har jag precis  vaknat, bara jag som vaknar tidigt dagen efter? aja, nu sitter jag med min kära lillasyster i sängen och vi ska snart kolla på en film.
sen får vi se om jag orkar ta mig ut idag, vore ganska härligt med en hemmakväll, men somsagt, vi får se!
pusspuss♥

hemma finally

nu är jag äntligen hemma igen, härligt!
det har vart både roligt och jobbigt ikväll, massa onödiga saker som hände. . .
men i allafall, först åkte jag till adam där fredrik adam tanvir jivegeni (ursäkta stavningen) och mati var. sen kom det massa trevligt folk.
sen efter ett tag gick jag och mötte patrik, sen drog vi till widing där massa annat trevligt folk var.
och jag vet inte vad som hände med min kamera, men det gick å ta typ 5 bilder sen stog det att minnet var fullt, men aja haha.
bilder från ikväll iallafall.
fossing, ida jag, god damn vadsnygga
hanna, albin
ida och mathilda

internet igen

nu har jag äntligen fått internet igen efter den där jävla åskan igår!
fyfan vad jag hatar åska, det finns inget värre!
men iallafall, idag hade jag nationella i matte igen, gick väl helt okej, hppas på g iallafall.
sen kom johan och hämtade oss runt halv elva och vi åkte till stan, sen skulle vi till guido klockan 1, så vi åkte dit och gick in, han kom inte förrens halv 3 -.- kändes gaanska jobbigt!
men sen åkte jag hem och sov, tills min kära bror och hans kompis skulle komma in för att kolla om jag hade internet på min dator !?! dom visste tom att jag inte hade det... och dom var inte diskreta heller
"JOEL KOMMER DU IHÅG DEN HÄR LÅTEN HAHAHA "
Då fick jag psyk.. varning. väck aldrig sarah när hon sover, baaaad!
nu sitter jag och hungrar ihjäl och väntar på att pappa ska komma med pizza! eller jag ville ha sallad men jag tror inte de köper de åt mig.. sad

skolan

sitter i skolan nu, har svenska men vi är typ klara med allt, eller vi väntar på att alex ska bli klar men hon är ju inte här idag så vi kan inte göra klart haha.
men nu ska vi nog ta bussen till stan, sen ska jag vidare till nobel och klippa mig.
får se hur det blir, inte för kort hoppas jag.
idag har vart en galet seg dag.. jag är trött och har ont i huvudet.
som vanligt när jag inte tar mina glajjor haha.
men nu ska vi dra oss till bussen, hare bra puss♥

skolan

sitter i skolan nu, har svenska men vi är typ klara med allt, eller vi väntar på att alex ska bli klar men hon är ju inte här idag så vi kan inte göra klart haha.
men nu ska vi nog ta bussen till stan, sen ska jag vidare till nobel och klippa mig.
får se hur det blir, inte för kort hoppas jag.
idag har vart en galet seg dag.. jag är trött och har ont i huvudet.
som vanligt när jag inte tar mina glajjor haha.
men nu ska vi dra oss till bussen, hare bra puss♥

min egna lilla Pingla

nu tänkte jag egna ett inlägg helt åt mig pingla eftersom att hon inte har en egen blogg som hon kan skylta sin snygghet med.
vi lärde väl känna varandra på lucias fest ungefär? träffats nån gång innan men ah jo på lucias fest !
vi drogs mot varandra som bara 2 pinglor gör! dock var vi 3 pinglor, får inte glömma lilla lisa! :)
hon är helt enkelt bäst i alla lägen och snygg som ett as! killar, jag vet att ni vill ha henne, men too bad, HON ÄR MIN!
och på fredag ska jag ut på dejt med snyggingen och äta glass på pråmen! gaanska mysigt ja! vi har mycket att snacka om nu vännen becouse it was för längesen vi sågs nu !
puss på dig min alldeles egna pinglaaa♥♥

bilder från idag

nu tänkte jag slänga in lite bilder från idag också.
men först ska jag säga att jag ska klippa mig imorgon.
spännande, men som tur är så är det min syster som klipper mig, så hon vågar inte klippa av halva håret som alla andra frisörer hade gjort hihih! det är bra det!
och sen imorgon ska jag till tingvalla med nathalie och skriva på sommarjobbs papper!
även fast jag egentligen inte vill jobba så..  aja kan bli roligt!
här kommer bilderna iallafall
jag var för fin på bilden för att vara med
therese emma jag och alex på torgettt
haha julia"SITTKVAR" ohno
och skräll att inte julia är med på nån bild, hon håller ju i den jävla jacksson hela tiden !  ska bli ändring på det!

duschen kallar

nu måste jag faktist springa och duscha, annars kommer inte mitt hår hinna torka innan jag ska sova, och då kommer det stå åt alla håll imorgon, inte speciellt snyggt faktist!

"ny" dator

nu har äntligen min kära kusin freddi fixat så jag kan sitta på min "nya" dator ( rättare sagt den som jag baxade av min granne johanna)
enda negativa är att jag har glömt bort mitt lösenord till spotify -.-
hoppas att nazhad kommer ihåg, det var ju trots allt han som gjorde den åt mig haha.
men iallafall, idag så vare en seg skoldag faktist, även om vi inte hade så mycket lektioner.
först hade vi BKF, där hade joel redovisning, sen fick vi andra som var helt klara ta rast, så vi hade typ 2,5 håltimme..
men då åkte vi till mcdonalds och åt, sen åkte vi tillbaka, hade engelska.
fick reda på engelska nationella, gick helt ok faktist, VG- på en del, VG på en och G+ på en !
sen skulle vi ha svenska, men hon sa att hon inte hade någon datavagn, så då fick vi åka hem istället.
först träffade jag och emma träffade vi också, så jag emma julia alex och therese luffade omkring. sen åkte therese och alex hem, och emma skulle träffa någon kille, så jag och julia gick till pråmen och åt glass, sen kom även johanna.
sen åkte jag och julia och solade på bryggan, och sen hem till julia, och sen kom hon på att hon hade muf möte och jag började gå mot bussen.
då bromsade det in en bil brevid mig, så kollade jag in, och var det inte mr Johan! äntligen har han skaffat sig körkort haha så han körde mig till torget istället.
nu har jag precis bakat muffins, och snart ska jag duscha!
hare bra pussb

hello kitty

nu är jag typ klar med naglarna. det blev.... dåligt. ett misslyckat försök till att göra en hello kitty, gjorde en nagel, sen gav jag upp, får bli typ hjärtan på de andra haha !


haha han ser bajsnödig ut

A little bit of shhh

sitter och lyssnar på lady sovereign, hon är faktist rätt bra, det var 2 år sen typ jag lyssnade på henne. rätt längesen! but i still like her!
iallafall, nu ska jag snart göra muffins ( jag kommer aldrig klara av att gå på diet -.-)
sen ska jag måla my nails igen, om jag hittar nått fint mönster som jag klarar av att göra haha !

du och jag, vi träffades en gång i en dröm

nu ska jag strax kolla på OTH, sista avsnittet på säsong 2.
så adam, vänta dig ett hembesök nån dag höhö!
iallafall, idag fyller alex år, grattis grattis ♥
vi hade bild och data idag, sen skulle vi kolla på film i aulan och ha typ en halv engelska lektion, så då skjussade tobbe oss till stan istället. sen tog jag bussen och gick upp till johanna och gjorde mat !
även fast jag var mätt redan -.-

hih alex 17 års låt hahaha natha och therese har gått och sjungit på den hela tiden, man har den i hjärnan nu !

>

hemma igen

nu är jag hemma efter en "kämpig" dag, haha.
okej det var inte alls kämpigt, men det var väldigt roligt faktist!
"serverade" estlands ambassad. typ, eller nått, jag fattade faktist inte rikigt, men det var roligt iallafall!


jag och johanna

jobbajobba

blev väckt 5 i elva av att 2 idioter stog och banka på min dörr, dom slutade inte även om jag skrek på dom -.-
rätt störande, för jag hade ställt klockan på 11 för jag skulle upp då, 5 minuter är faktist viktiga, för fyfan vad trött jag är.
nu sitter iaf johanna och gör en fläta på johanna och jag står på tur hehe, sen ska vi pysa iväg och "jobba".
wow, jag jobbar haha, nej men jag måste fixa ett seriöst jobb, inte så roligt när pengarna är slut efter 2 veckor liksom.

Bloggtips

var inne på falsksanning förut, och där hade hon en hiss på en blogg, och jag blev lite nyfiken och gick in för att kolla.
jag blev helt såld! så himla söt kille!
tänk om alla ändå vore så?! här har ni hans blogg, rekomenderar starkt att ni ska gå in och kolla.

"den var borta i 2 sek, och nu är den redan borta"

.. jag fatta inte den meningen. men det gjorde alla andra så det är antagligen jag som är störd.
iallafall, jag har precis vart med johanna och olof, vi gjorde popcorn och drack cola, eller johanna drack juice bebis som hon är.
iallafall, jag skulle radera massa dålig musik nu, så hittade jag en mapp med massa låtar som jag tänkte radera, men det gåååååååååååår inte, har så himla många minnen till dom låtarna, helt galet.
men  jag ska iallafall radera massa skitmusik, så datorn slipper lagga pga av att jag har för mycket på den, livet är inte lätt.

mobilbilder

jag startadeupp min gamla trasiga mobil nyss och kollade på alla bilder !
så himla roligt!
jag bjussar på några här!


jag och therese på idrottsdagen när vi inte orkade va med på rugby

bäst!  högst upp: kristoffer hasslevall Näst högst upp: jag, ida Näst längst ner : Fossing, amanda ek, julia Längst ner: Coffer,  branne, jacob och elof

jag och nina

sommarben, jag och issa

mer sommarben, johanna och jag

jag och einarrrrr

einar å jagigaannnnn

jag med jolins superbigga paraply

mattias, haha bilden är så rolig!'

tessan och jag i bussen, galet snygga

jag å emma, miss yoouu

today

idag har jag inte gjort så mycket, vaknade hos mira av att någon gick inne i rummet, men det var ingen hemma, så lät det som nån som gick omkring i lägenheten, så jag gick upp för att kolla.
ingen hemma
sen lät det som att någon stängde toadörren, ingen där..
thats a bit creapy
ville inte väcka mira för hon skulle freaka haha!
men iallafall, jag tog 12 bussen hem och kollade på lite oth, åt en supersupergod  smörgås, den var god !
sen åkte jag med johanna och larsåke till bergvik, sen åkte vi vidare till " dit jag ska imorgon" som niinte får veta ! mohaha,
sen åkte jag hem och nu sitter jag här. ska tare lugnt ikväll, kan behövas känner jag.
fast jag funderar på att ringa och terra nån, frågan är vem som blir offret.
aja nu ska jag väl kolla lite på oth antar jag, och vänta på att mammas och tindras muffin ska bli klara!


såhär snygg var jag i fredags, men gravidmage och fettorumpa och allt..


och såhär sexiga är mina naglar nu

lördag

hm, lördagen började välmed att jag först kollade på johanna och johannas dans, bäst var dom.
sen mötte vi danielle och hanne, och jag och danielle kollade på miras dans och filmade och tog kort.
sen åkte vi ner till sandgrundsudden där det  satt lite trevligt folk, så träffade jag även sötisarna fossing ida amanda och sofia, längesen vare!
ah, vi satt där ganska länge, och det kom och gick folk hela tiden.
iallafall, sen blev det ganska sent, och jag och mira gick och träffade amanda vid gubbholmen, så gick vi hem till deras kompis på herrhagen.
vid 5 tror jag det var så drog jag och mira hem till mira. vi slängde i oss massa mackor så hungriga som vi var, sen skulle vi kolla på tv, men vi somnade istället haha


hahaha mira

dennis, hanne och lina

wendela blåser bubblor

wendela och edda

aliiiixxxx

sandra biffen lina med burken hahah

daniel random jag danielle

folk folk folk jag och danielle

anna i think och polly

simon i think, anna och sad polly

Fredag

fredagen började med miras dans dåra, sen drog vi till henne och mötte amanda och nadja och hiwa. sen skulle vi igentligen till joel, men som vanligt så gick det inte i sista sekund, sen hade vi sån tur att issa hade pratat med matte så matte ringde mig och fixade in oss på festen han var på hos johan.
så där stannade vi ett tag, massa roligt folk ! hahahaha adam säger jagbara! haha jag dör !
ah iallafall, sen gick vi till torget å träffade patrik tompert joel alex edda osv osv osv så skulle de till bellevi men det blev inte så så åkte alla till myran istället och var där en liten stund och alex fick en ny bästavän med fina hjul!


lille tannemannn

danielle och jag, så himla snygga!

amanda

skräll att hiwa ska ställa sig och dansa....

dansuppvisning igen

nu ska jag strax fixa mig så ska jag åka iväg med mamma och tindra och kolla när johanna och johanna ska dansa.
btw, mira var the kiiing på uppvisningen igår, jag fick rysningar! och anna var också bäst faktist!
galet grym dans faktist!
jag ska iaf lägga in bilder och berätta om gårdagen sen.
den blev inte så lyckad men aja, den funkade!
btw, på måndag ska jag göra en grej, ni får inte veta än moahaha!
jag kan iallafall säga att jag börjar bli galet nervös!
men men, hare bra puss<3

dansuppvisning

nu har jag precis kommit ut ur duschen, och nu ska jag göra mig iordning och äta och sen åka in till mira, sen ska jag kolla på hennes dans uppvisning och sen ska jag vidare till joel och fira johanna och alex som snart fyller år.
men iallafall, inatt sov jag och johanna hos johanna, och vi kollade på Bella&Tyra show... haha söta lilla kissie, vad håller hon på med * hej då.. bitches* haha.

let's roll in the rain

nu ska jag och johanna gå och åka inlines i regnet, härligt!
btw igår när jag stekte köttbullar så gick brandlarmet igång, thats good!
aja, nu ska vi ut i regnet, pussarrrrrr


foto: Johanna

those where the days

som alltid när jag sitter hemma och har tråkigt så kommer det bildbomb på minnen


g-vik med alla bästa


kompisgungan!


teknikåttan


skolavslutningen 8:an


sommaren med issa


dra ut med brudarna


valborg 09 i think


johanna trilla från övervåningen


bryggan


sommarkvällar med issa&moppen


kurragömma på tekniken


"klassresa" bf1b


klassresa 9b!

alla tider med tessan!

4 h promenad med tamara


nu har jag nog tråkat ut er tillräckligt hehe

Look Alike

vem är vem?
nu bjussar jag på världens fulaste bild också

   
      Sarah?                            Ugly Betty?

let´s take a walk in the sun

nu ska jag snart ut och träffa johanna. vi har inget planerat, men hon hade en present åt min lillasyster, ja vill också vara liten och få massa random stuffs!

haha gammal bild på mig och johanna

rätt slapp dag

yepp, idag hade vi en rättslapp dag, vi började typ kvart i 9 och hade svenska, rätt slappt eftersom varken vi eller läraren vet vad vi ska göra typ, sen hade vi bkf tror jag det heter, och då hade vi bara redovisning, och det höll inte alls på länge, och vi fick som tur är ha släckta lampor så att ingen ska se oss typ haha !
sen vare lunch, pasta a´la Karlstad, wtf !?! aja men det var pasta iallfall.
sen gick vi och la oss i sofforna, sen drog jag och alex hem eftersom att vi inte skulle vara med på idrotten så.
nu ska jag snart kolla lite på oth och keka chips tänkte jag ! sen får vi väl se vad som händer, imorgon har jag sovmorgon till halv 12, gött!






"du ska inte dricka så mycket om du sitter i rullstol"

igår åkte jag först in till stan och träffade tanvir för att lämna en minnespinne (usb-minne för er som inte fattar). sen åkte jag för att träffa danielle guido alex edda johanna och wendela osv. så satt vi hos guido och drack lite, sen gick några över till myran eller vad han hette, förutom jagoch danielle vi gick till henne. sen skulle jag med och kolla en grej med alex, så kommer en kille och drar ut rullstolskillen som hade däckad i sin egen rullstol, jaghar nog aldrig skrattat så mycket,  haha gårdagens citat:
*du ska inte dricka så mycket om du sitter i rullstol* hahaha kommer dock inte ihåg vem som sa det.
men sen åkte jag och danielle till skattkärr där det var fest, helt okej, inteför roligt men samtidigt inte tråkigt.
sen ballade det ur såklart och de hade pistol och yxa osv men aja.
sen följde jag med danielle till bussen och sen ringde jag alex och satt och snacka med henne till halv 2 typ sen gick jag hem och somna med en gång typ haha.


what´s happening tonight?!?

idag har jag vart och fotat lite med kära mor och syster, ingen av oss är bra så haha !
men nu ska jag snart ta bussen in och möta Danielle och sen vidare ut, vart vet vi inte riktigt än, men aja vi får hoppas på envärd kväll!
ha en bra kväll alla andra så ! puss


movienight

okej nu kommer det säkert komma massa inlägg på rad, för att jag inte orkar göra ett enda långt,för det blir ju så tråkigt att läsa.
men iallafall, igår så drog jag in till adam och kollade på film med adam tanvir ida och mathilda. hm, vi såg på The haunting in Connecticut tror jag det var den hette, en skräck, men som vanligt så ballar alla skräckfilmer ur nu förtiden, så de är inte ens läskiga, too bad! sen kollade vi iallafall på The Beach med Leonardo DiCaprio, grr, den var faktist bra!

fredagen den trettonde idag. eller..?

det borde vara det. för jag har haft otur idag. först skulle jag ut och springa, när jag kom till banan gick ena min hörlur sönder -.- så jag fick springa med bara en hörlur.. iallafall, sen när jag hade sprungit runt bestämde jag mig för att springa heela vägen hem, när jag var vid fotbollsplanerna så råkade jag få in foten  i ögglan på skosnöret och halvsnubbla.puh tänkte jag inte trillade,
men skosnöret gick helt upp, och jag skulle bara springa 3 meter till en sten så jag kunde knyta. gissa vad som händer då..
smartsarah trampar på snöret och flyger och trillar på marken, reser sig fort och springerhem ( nej mira jag körde inte på ligga stilla och leka död). iallafall, sen påvägen hem märker jag att jaghar ont på magen, knäna och händerna, jag hade skrapat upp  hela mig! stackars mig. och nyss märkte jag att jag hade skrapat armbågen också.

börjar bli segt

ska strax kila till sängen, slänger in ett kort inlägg bara, om ingenting igentligen
eller jo, jag är rätt sur, eller mer besviken. för att jag litade på dig, eller nått
aja
så äre och så får det va. gonatt puss


jag är bra,jag vet

jag var precis ute och sprang, jag orkade hela vägen, det är  bra det!
iallafall, det var engelska nationella idag, fett svårt, man satt och läste och så kollade man på frågorna och fattade ingenting, man fick hitta på svar liksom.. hur bra kommer det gå!?!
men nu ska jag springa över till min kära granne, kommer nog somna, jag är så trött!

jag har tråkigt så varsegod

jag är faktist klar med allt i fritidskunskapen, så jag har inge mer att göra hehe. här får ni en lista iallafall


1. Vem sov du med senast? - natha
2. Vem låg du senast i sängen med och höll/krama om? - hehe jani
3. Vem pussade du senast? - hehe alex vet
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - hehe alex vet
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - dont remember, säkert nån trevlig sak
6. Har du haft oskyddat sex? - ne
7. Vem hade du senast sex med? -
8. Hur ofta strular du? - det beror väl på !?
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - räknar inte
10. Vem var den första personen du strulade med? - det säger jag faktist inte 

KÄRLEK
10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - har aldrig haft nån "riktig" crush, eller jo men den räknas inte
11.  Hur många har du varit tillsammans med? - 2, om man inte räknar med när man var liten
12. Vem var du senast tillsammans med -
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - singel ska det va
14. Hur länge har ni varit tillsammans? -
15. Sötaste paret? - hmm, finns endel, vi tar nadja och hiwa eller johanna och olof
16. Hur ser din drömpartner ut? - han ska vara snygg,
17. Hur ska din drömpartner vara? - han ska låta mig göra precis som jag vill göra, han ska inte vara jobbig och han ska inte bestämma över mig och inte göra massa "gulliga" saker som inte ens är gulliga

18. Hur många gånger har du varit kär? - 2
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - ingen antar jag isåfall, eller i början kanske, men det höll ju inte så
20. Vem var din första riktiga kärlek? -

DÅLIGA TIDER
21. Har du druckit alkohol? - ja
22. Röker du? - no
23.  Snusar du? - no
24. Har du rökt på / knarkat? - no
25. Hur ofta festar du? - på helgerna
26. Vad gillar du att dricka? - det som är gott
27. Har du skurit dig? - no skulle inte våga
28. Har du bra självförtroende? - beror väl på vad man har för dag hehe
29. Hur mår du egentligen? - bara bra tack om jag hade mått dåligt hade jag faktist inte skrivit det här ändå så haha
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? ja, olika sätt

DÖD/LIV
31. Har du varit på begravning? - no
32. Isåfall, vilka ? -
33. Har någon nära dig dött? - ja
34. Hur vill du dö? - venne, bara det går fort
35. Vill du dö? - nej men jag vill inte bli äldre än 30
36. Har du någon gång varit på dop? - ja
37. Isåfall, vilka? - massa släcktingar och min lillasyster och min lillebror
38. Gillar du livet? - beror på vad de erbjuder
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - mor skulle jag tro hehe !
40. Vill du ha barn, och hur många? - ja, 1 eller tvillingar

DU
41. Vart bor du? - karlstad/skk
42. Vart går du i skola? - HUC
Är du nöjd med ditt utseende? - naeeh
Vad gillar du mest med dig själv? - vet inte
vill du ändra på? - ofta jag skriver det så alla tänker på det sen
vad heter du? Sarah
gillar du ditt namn? jag skulle inte passa i nått annat så
50. Vad gör du på fritiden? - vänner, softar, partar,

FAVORIT
51. Mat: pasta
52. Dricka: cola
53. Färg: har ingen favorit
54. Musik: bra musik. chris brown och justin bieber
55. Låt: många
56. Veckodag: fredag!!
57. Sport: slappa i soffan
58. Godis: äter inte godis
59: Artist/band: samma som förut
60: skådespelare/skådespelerska: - taylor lautner

ANTINGEN ELLER
81. Sommar eller vinter? - sommar
82. Bikini eller baddräkt? - bikini
83. Rosa eller blått? - beror på
84. Öl eller cider? - inget egentligen
85. Vin eller sprit? - sprit
86. Bada eller sola? - beror på
87. Chatroulette eller omegle?-  inte inne på nått men
88. Fjortis eller emo? - blandad stil
89. John Mayer eller Johnny Cash? - dunno
90. Pop eller rock? - venne



börnibörnibörni

jo nu är det såhär min kärevän Börni (haha)
jag har tröttnat på min header och allt det där, och jag råkar veta att du har mke tid över till veckan !
såå du får gärna göra någonting nytt åt mig hehehe
men vi ses till veckan iallafall för det har jag redangjort upp med dig nu. puss

valborg

okej, valborg började med att jag och alex åkte till guido för att fixa lite stuffs. på vägen dit så funkade först inte stopknappen, och jag och alex fick paniksåklart.
påvägen hem kom det en fet humla för att döda oss, då fick vi nog lite mer panik skulle jag tro.
sen iallafall åkte jag till mira där hon och amanda var, vi gjorde oss ordning osvosv, sen fick vi skuts av miras mamma, jag till joel och miraoch amanda till ulvsby.
hos joel hade vi lite fest och drack osv, ganska trevligt faktist. sen skulle de vidare till nöjes, då raggade jag johanna hardner och grambo,tror jag det var, upp en kille som kördeoss lite vart vi ville for free, nicc.
sen träffade vi tom, jocke, robin och zonti kanske det var om jag minns rätt, vid haga, sen ballade allt ur eller nått och vi slutade på mc på norrstrand, det var iiinnnttee kul att hamna där skajag säga er, aja, sen ringde jag bästa nathalie jensen ♥ som sa att jag självklart fick sova där eftersomjag hadeingenstans att sova.
det var väl min valborg antar jag. här kommer det lite bilder också


amanda och mira

jag, alex, tobbe,edda, tompert

jag,alex,tobbe,edda, joel drog undan mattan för edda haha

Grambo, edda, johannahardner

haha grambos pizzasmile

edda och wendela

malin och mimmi

jag alex och edda

ändrade planer

nej, naxhad kommer inte hit han komemr nån annan dag, men jag ska iallfall förmodligen in till adam och tanvir nu och softa! ha en bra lördagskväll allihopa, bilderna kommer väl förmodligen imorgon! pussss

bilder kommer strax

tjaoo, ska strax berätta om igår och lägga in bilder, men först ska jag nog ut och träffa nazhad, haha han ska till skattkärr och hälsa på han haha! men somsagt, bilder kommer välsen antar jag.

RSS 2.0