Årets första dopp

Har verkligen varit underbart väder idag! Har legat och solat hemma, men jag tröttnade ganska fort när min lillasyster skulle komma och hälla kallt vatten på mig hela tiden, så jag åkte till Nathalie.
Sen åkte vi vidare till Julia och vi gick ut och sprang, dock bara jag och Julia eftersom att Nathalie fortfarande är sjuk och äter medicin. Sen när vi hade sprungit klart så badade vi faktsit i sundstaälven! Till en början var det sjukt kallt, men sen var det inte så farligt, så vi hoppade i flera gånger!
Sen fick vi sällskap av 2 förbispringade killar som kom och satte sig vid oss, dock var dem tråkiga och ville inte bada..
Åkte hem med sjubussen, och nu borde jag egentligen plugga, har en sista inlämning, plus att jag ska "hålla tal" imorgon, så borde skriva det, men jag orkar inte..
Bilder kommer när Julia har lagt upp, har somsagt ingen kamera

To do list

Jag, Nathalie och Julia har gjort en lista på saker vi ska hinna med i sommar! Allt ska göras, och allt ska dokumenteras med bilder!

morgondagens planer

Imorgon ska jag sova länge, sen ska jag tvinga med mig Nathalie till skolan för att jag måste lämna några papper, om jag inte gör det på onsdag såklart..
Sen ska jag möta upp Julia och vi ska ut och springa(!!)
Ja, ni läste rätt.. Nu ska vi äntligen komma igång med våran träning som vi egentligen skulle börjat med för ca en månad sen haha!
Förresten så sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel, och jag tycker verkligen att dem är bra, och det har jag gjort länge! Japp, så är det.
Eftersom att min syster har min kamera med sig i Alanya så får ni nöja er med fina mobilbilder under veckan

lite kort om dagen

Hade projektarbete hela dagen, sen klassråd och då planerade vi vad vi ska göra på onsdag för då ska vi ha elev/mentorstid. Kan nog bli ganska roligt, om alla kommer haha!
Sen gick jag och Therese och fixade lite mer sponsorer till Höstrocken och sen åkte jag till Jesper och kollade på film.
Tog 8 bussen hem och nu sitter jag vid datorn och dör av trötthet, ska nog dra igång några avsnitt av O.C och sova. Är dock ledig imorgon, men som jag känner nu så kommer jag inte orkar vara uppe så länge till!

Världens tråkigaste söndag

Har verkligen haft så tråkigt idag, har inte gjort någonting förutom att plugga, sen kände jag mig så äcklig för att jag bara hade suttit inne hela dagen så då gick jag ut och sprang 5 km, men så fick jag ont i knät igen, som vanligt.. Kommer inte kunna sova inatt då, för att så fort jag rör benet så vaknar jag av att det gör så ont.
Och imorgon ska vi ha projektarbete hela dagen, och om vi inte hade haft det så skulle vi vart lediga.......

Justin Timberlake

Sitter med Justin Timberlake i lurarna och naturkunskapsboken framför mig, jag kommer aldrig bli klar med skolan..
så jävla sexig ändå

har världens äckligaste kompis

Sitter och pratar med Danielle i telefon, hon är på besök hos sin mormor och morfar för att få pengar.
Tragisk tjej..
Inte nog med att hon tar deras pengar så äter hon dem ur huset. Hon har ätit 2 påsar med popcorn, 1 chipspåse och en 200grams marabou. Inte nog med det, så säger hon att hon nu är sugen på mat, så hon hämtar köttbullar och doppar dem i smör. Fräscht
fräsch brud till vänster....

Det är tomt

Åkte till Adam på fest igår, det var kul, trevligt att få träffa folk som jag inte har träffat på länge!
Idag skulle jag egentligen ha vart i stan klockan ett, men jag vaknade kvart i ett och missade därmed bussen och hade ingen som kunde skjutsa, så jag blev hemma.
Sen gick jag ut och sprang, först sprang jag själv och sen hämtade jag Tindra för hon ville också med, så vi sprang en liten kortis :)
Resten utav kvällen ska jag ägna mig åt naturkunskap så jag kan bli klar med den uppsatsen någon gång!
Också är det väldigt tomt, för varken Johanna eller Johanna är hemma(granne,syster), båda är på studentresa och det är tomt här, är van vid att alltid ha någon utav dem här!
Men men, får se det positivt, har hela min systers garderob för mig själv nu hehe!

åska?

Det ser ut som att det kommer bli åska, inte kul
förra året vid den här tiden,exakt idag för ett år sen faktist, så tog jag och natha vårat första dopp på örsholmen.. i år lär det bli några månader senare, haha.. synd

Vill också på studentresa

Började dagen med att gå 8 km, efter ett tag tröttnade jag och Natha och vi ringde Deas som körde hem oss!
Sen gjorde vi ingenting och jag kom hem och fortsatte göra ingenting. Sen gick jag till jojjo&jonte och vi åkte till stan för båda skulle jobba. jag följde med johanna till hennes jobb och jag pluggade lite.
Sen skulle vi till Sundsta för att skriva på sommarjobbspapper, men jag skulle egentligen varit där igår så det gick inte och nu vet jag inte hur det blir höhö.
Sen åkte vi till henne och började packa för hon åker till ayia napa idag. FUSKIT! Jag tror jag var mer nervös än vad hon var haha!
blabla, det vad jobbigt att säga hejdå, är så van vid att alltid kunna gå över gatan för att få prata med henne.
La förresten undan en klänning från Gina Tricot idag som jag ska köpa imorgon när jag får pengar av papi! Lång-klänning faktist! Trodde aldrig att jag skulle köpa en sån..

new shoes

Hade en ovärd dag i skolan idag, som vanligt. gjorde ingenting på första lektionen, och sen ingenting på den andra.
Sen hade vi projektarbete och vi fixade nya sponsorer! GÖD.
Sen åkte vi till stan och träffade Anna, tog en kaffe på espresso house och sen shoppade vi lite.
Gick in på outleten där de säljer Nelly kläder/skor, och vi blev galna.
Hade nästan inga pengar, men jag köpte ett par skor, värt! plus så köpte jag ett par örhängen.
Sen hämtade johanna och jonathan mig och vi åkte hem, så får jag reda på att mamma hade tagit mina praktikpapper, haha skräll!
Sen gick jag hem till johanna och vi kollade på alla hennes studentsaker, jag vill med ta studenten iår..
Galet snygga

Spotify lite tidigt ute?

Haha varje gång jag har spelat klart en låt på spotify så började de spela en jullåt, hahahaha
värsta konstigt
och det är ju inga bra jullåtar heller..

Vart ute på långpromenad

Efter ett tags letande efter mina betyg så gav jag tillslut upp, istället gick jag ut och gick!
Alster och tillbaka blev det, har ingen aning om hur långt det kan vara, 7-8 km sammnlagt kanske? Ja, det känder långt iallafall, speciellt med ett skavsår på hälen.
Men det var rätt skönt ändå att få röra lite på fläsket.
mitt mål till sommaren, så snyggt att vara så smal

har tappat bort mina praktikbetyg

Känns fruktansvärt värt att jag la mina praktikbetyg någonstans så att jag inte skulle tappa bort dem, men vad gör jag? Jag tappar bort dem såklart.. Har ingen aning om vart de kan vara, och det känns som att jag har letat överallt och jag har inget minne av att jag har lämnat in dem.
Ett fett IG hänger i luften känner jag.

i skolan

Sitter i skolan, har faktist skrivit klart allt jag ska göra!
Började senare idag eftersom att första lektionen var inställd, och när vi kom till skolan fick vi veta att den andra var inställd också..
Jag Emelie, Natha och Amanda satte oss och spelade spel, vilket vi kom fram till att det inte var någon ide för vi blev bara ovänner haha.
Men ett spel klarade vi av att spela, för då körde vi att ingen åkte ut, "bonka bäver" tror jag att det hette!
också har vi sen dag idag, slutar halv fem.. Inte lika roligt.

inte mycket kvar nu

Är äntligen klar med Psykosocialt arbete skapande och verksamhet! Nu är det inte mycket kvar, bara kommunikation och Naturkunskap! Känns väldigt skönt.
jag är ju så fruktansvärt duktig på att måla, sängen är inte det minsta sne

fika på stan

Jag och Natha åkte ner till stan och träffade Ebba och Julia, dock så åkte Ebbsi hem med en gång, men jag Julia och Natha gick till Melkers och fikade. Dock så pratade de om P&L hela tiden, och sen gick de och kollade P&L saker, jääääteeeeruuuliiiigt för mig som inte har råd att åka, eller?
Aja, sen åkte vi hem till natha och pluggade, och efter ett tag så kom Alleballe och vi hade lite deeptalk och åt upp nathas chips

åh du underbara plugggg

hej, pluggar
kul


Hej och godmorgon

Vaknade precis, härligt med sovmorgon!
Det har hänt någonting med vattnet, så man måste koka det innan man dricker, hoppas att det går att duscha ändå, för jag är jätteäcklig.
Har verkligen ingenting vettigt att skriva, så jag slutar nu
hejdå
madde och jag hade tråkigt på lektion förra veckan.

konfa

Blev att gå upp tidigt imorse eftersom att jag skulle kolla när min kusin konfade sig! Lite drygt i kyrkan, men god mat sen haha!
Stannade kvar hos kusinerna till 3 typ, skulle egentligen träffa Tamara sen men jag var så jäkla trött så jag somnade när jag kom hem.
Nu ska jag förhoppningsvis dra igång med mitt psykosociala arbete, och det är galet skönt att veta att man är ledig imorgon!
såhär kul hade min bror i kyrkan

.

Vaknade halv ett imorse av att natha ringde och frågade om de skulle komma och hämta mig eftersom att vi skulle vart hos susanna klockan 12. haha rätt ovärt.
Men jag gick ut och sprang, duschade och åt och sen körde mamma (jag körde dock) mig till herrhagen där vi skulle måla om i susannas nya lägenhet, men jag och natha satt bara och kollade på och åt bullar! mums!
Sen träffade vi Dorentina, Emelie och Amanda och vi gick till sandgrund för att kolla på " bara på låtsas", och sen åkte vi hem till natha, åt mat och fixade oss och åkte på fest.
Dock var det ovärt så redan klockan 11 ringde vi erik som kom och hämtade oss, vi åkte till robin först men jag och Natha ville hem så han körde oss till henne sen.
Vi satte oss och åt chips och dipp och kollade på "Eva och Adam, fyra födelsedagar och ett fjisko" och sen tog jag två bussen hem. Ah, rätt ovärd kväll ändå
galet fina

Eva och Adam kväll

Åkte till Michaela för att ha en Eva och Adam kväll med henne,corny, jennifer, kristoffer, johan, tamara och linnea, men eftersom att Corny glömde filmerna så blev det inte så..
Blev dock attackerad av en galen 2åring som såg drakar överallt, haha så söt!
Jag och Corny svälte efter ett tag så vi gick och köpte pizza och satte oss på en parkbänk och åt!
Inga fel alls.
Enda felet är att jag inte får äta pizza.. fän.
Men mysig kväll, som avslutas med lite tyst kvällsläsning om kärnkraftverk..
halkar på ett bananskal...
äta pizza på parkbänk

fint väder och inlines

Har precis vart ute och inlines med sisssster! Hon är faktist riktigt duktig för att bara ha åkt 2 dagar!
Har även vart på biblioteket idag och lånat böcker om kärnkraftverk, så nu ska jag snart börja plugga naturkunskap, eller ah, inte idag, men någon dag.. snart eller nått.

I en kopieringsmaskin

Haha, jag tror att det heter kopieringsmaskin iallafall, eller?
Hahaha Dorentina när hon blev kopierad haha!

sadness is my boyfriend

Började dagen med film i folketshus på skoghall! Vi såg på "hämnden" och den var verkligen bra!
Sen blev det tillbaka till skolan för de sista lektionerna, och vi slutade halv fyra.
Jag och Natha åkte in till stan och mötte upp Evelina och Martin och vi gick till waynes och fikade.
Sen kom jag hem runt halv sju, var så trött så jag dog lite, men jag satte mig ändå och skrev min psykologi-uppsats! Äntligen en sak som jag kan stryka från listan! känns skönt!
söte brudar på waynes

Fullmåne

I måndags när jag var påväg hem så var det fullmåne, och det var väldigt fint!
Så jag tänkte, eftersom att jag har världens bästa kamera och är fruktansvärt grym på att fota så var jag tvungen att ta kort på den..
haha, helt sjukt var duktig jag är!

Mysonsdag

Har tagit det lugnt idag, åkte till affären med mamma och köpte filmen "prinsen av egypten" och chips och cola!
Fruktansvärt bra film är det!

Fest på en tisdag? Varför inte

Dagen i tisdags var ganska dryg, har ju så långa dagar varje tisdag!
Men vi lyckades lura våran bibliotikarie att vi behövde ett kopierat ansikte till en skoluppgift så Dorentina fick stå och kopiera sitt huvud med hjälp utav kicki haha!
Efter skolan åkte jag hem, och sen åkte jag direkt till Nathalie och fick en överaskning hihi, mat <3
Runt 8 åkte vi till Julia och när vi skulle gå från stan till Sundsta så började det spöregna och blixtra och åska.. Jag var lite smårädd sådär.
Sen drack vi och hade det trevligt! Ett tag iallafall haha!
Sen på morgonen vaknade jag och kände att nej, till skolan orkar jag inte dra, så jag somnade om. Runt 10 tror jag det var, så väckte Ebba mig och Julia hade stått och lagat mat haha så söt!
Sen drog jag till skolan runt 12 ändå, träävligt.

flyr pluggandet

Nej, jag orkar inte plugga. Har pluggångest. Gjorde iallafall klart APU-Uppgifterna, men resten fick bli. Flydde hem till Johanna där även hon och Michelle gömde sig från allt plugg!
Usch, jag har bättre saker för mig än att plugga, jag skulle tex kunna kolla på oth, äta mat, kolla på tv, sitta på facebook, äta mat, äta mat, äta godis.. kan komma på tusen saker..
Men nu är det såhär att mina lärare är elaka. Punkt. Fan


men gud så söta

"gått modell på nobel"

Har placerat mig hos Natha, har precis kommit från nobelskolan, har varit där och gått "modell" för en sak som frisörtvåorna skulle göra.
Det var roligt, fast jag var lite nervös.
Men kul som sagt.
Och nu har jag ont i huvudet och måste verkligen plugga.. men jag orkar inte..
Men ska iallafall ta tag i APU-uppgifterna som inte är klara än höhö osv jag orkar inte..


Ungefär såhär såg jag ut, dock inte sminkningen, tog bort allt eftersom att jag skulle till stan, och håret var lite fluffigare.


Tonight




push my back so i make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow

dry my eyes so you won't know
dry my eyes so i won't show
i know you're right behind me

and don't you let me go, let me go tonight



utgång i regn

Var barnvakt hela dagen igår åt Tindra, fick lite hjälp och support utav Johanna och Jonathan!
Hade även planerat en lugn kväll, men Tanvir och Danielle ringde runt 9 och sa att det var en liten ferrelifest så när pappa körde mig till Norrstrand.
Ganska liten fest, men bara trevligt folk så det var roligt.
Sen skulle vi till Amanda på Haga, så vi gick en mil i regnet, blöta och fina kom vi hem till henne och sen kom pappa och hämtade mig igen vid halv tre.
supersnygga, superseriösa








Nathalies altan med tjejerna

Spenderade kvällen på Nathalies altan med henne, Julia och i slutet Adam.
Kycklingsallad, hallonpaj, vin och Veronica Maggio i högtalarna, inga fel alls!

i-n-l-i-n-e-s

brinner i huvudet

fota med johanna och johanna

Blev en impuls-fotning

Du förjänar inte att leva

Hahaha, Sarah och Anna humor!


Veronica Maggio, té och vindruvor

Sitter i min systers rum och smittar ner henne och Johanna.
Har haft fullt upp idag, även fast jag skulle ta det lugnt.
Har vart hos tandläkaren och fick gummisnodd.. Damn.
Sen fick jag gå till dagis och fixa det sista, sen ringde johanna och jag gick och mötte henne vid bussen och vi åkte till inlines, rätt grymma börjar vi bli, åker tillochmed i backar!
Nu sitter jag och kollar när johanna sätter upp johannas hår, mitt är precis klart, hon fick ett ryck på att fixa våra hår så ! haha.


strawberry

Följde min kära kompis Johanna till bussen och upptäckte att det var rätt kallt ute, hostade hela vägen hem, en enda lång hosta..
Fast nu sitter jag inne i värmen, har precis kollat klart på Desperate Housewifes och funderar på att dra på ett avsnitt O.C men det blir nog inte så, eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och dra till tandläkaren.
Jag bor verkligen hos käftis, men jag är glad varje gång jag ska dit, för det betyder att det är närmre tills jag ska ta ut tandställningen!!!

jerre

Hade en ovärd dag i skolan, var på en lektion och sen så åkte jag och Natha hem till henne för att vi hostade sönder hela skolan!
Nu sitter vi här och ska snart kolla på Poccahontas!

Dag 7

Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010

1. Jag har sjuk fobi för sprutor. Föredrar att bli sjuk framför att ta en spruta, skulle tillomed hellre hålla i en spindel.
2. Klarar inte av att vara i ett förhållande. Det funkar helt enkelt inte.
3. Har inte ätit på McDonalds på flera månader ( om man bortser från glassen i lördags).
4. Älskar Sunes Jul och Mysteriet på Greveholm, tycker att de borde visa dem varje jul!
5. Är egenligen ganska blyg, iallafall när jag möter nya människor.
6. Avgudar Kent, finns inget bättre band!
7. Jag tycker att det är fult när killar har för stora muskler, lagomt är alltid bäst!
8. Klarar inte av att hålla det städat på mitt rum, golvet är en bra plats för kläderna.
9. väger mig varje dag, har dock lovat Julia och Nathalie att inte göra det på en månad och en vecka.
10. Älskar att rota i min grannes garderob och ta med alla hennes kläder hem.

spenderade kvällen i skogen

Har spenderat denna vackra vår (sommar?) kväll ute i skogen med min kära kompis Anna! Vi åt glass med varma hallon och drack kaffe, sen gick vi ner till vattnet och satt där och pratade om allt och inget, mest allt för att vara ärlig. En värd tisdagskväll helt enkelt!
Eftersom att jag glömde min kamera så snor jag lite bilder utav Anna!







Dag 6

Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010


Ehm, ganska ointressant men jag har en magkänsla av att göra alla så

1. Facebook.com
2. Bloglovin.com
3. Blogg.se
4. Youtube.com
5. Lunarstorm.se

fast neh, på den sista ljög jag nog.

The O.C med en kopp té

Kan säga som såhär, jag var sjuk imorse, nu är jag död.
Har ju vart med min kära Nathalie idag, så nu har jag fått med mig hennes hosta, som inte är så trevlig utan man hostar så man nästan spyr. Halsen är helt igensvullen och jag har ont i huvudet!
The O.C och en kopp té står näst på listan!
Förövrigt så hatar jag blogg.se

Mys på bryggan med Favoritbrudarna

Idag på skolan var det någon speciell dag tror jag, för vi fick smoothie och godis osv!
Efter skolan så gick jag, natha, madde och therese och försökte skaffa sponsorer till höstrocken, och det gick väl sådär..
Sen gick jag till tandläkaren, skräll.. Också sen gick jag och natha till Julia och vi satte och på bryggan och myste! Solade lite också, riktigt skönt! Får dock ingen mer färg.
Sen satte vi oss och skrev ett tränings-och mat schema! Nu jäklar, vi måste iallafall hålla oss till det schemat i en månad och en vecka!

fotvård

Efter att ha ätit lite frulle hos Natha så begav jag mig iväg till Tamara för någon fotvård. Michaela och Corny var där också, mysigt! Sen satt jag och Tamsie och pratade om våra liv, eftersom att vi träffas så sällan så finns det alltid mycket att prata om!
Sen behövde hon plugga så jag gick tillbaka till Nathalie och vi kollade på Spirit! Bra film, synd bara att jag inte har sett den tidigare!
tamsiiielove
michaela

Mys på sandgrund

Jag och Natha åkte till Sandgrundsbryggan och satte oss igårkväll och drack lite vin. Det var mysigt!
Sen gick vi till McDonalds och köpte en glass och väntade på att vi skulle få skjuts till Herrhagen där Dennis hade fest.
Vi kom hem till Nathalie igen runt 3 och då tänkte vi kolla på Anastasia tror jag det var, fast vi somnade i soffan och vaknade 8 på morgonen..
Mys med bästa på sandgrund

världens största spindel

Gick in på toaletten för att ta bort sminket, och gissa vem som sitter på väggen uppe i hörnet? Kan ju iallafall säga att dörren är ordentligt stängt nu!!
sjukt stor, sjukt äcklig

everybody but me

Har hängt med Nathalie idag, inga ovanligheter. Vi åkte till Erik och pyntade det fint i hans lägenhet, skitsnyggt!
Sen åkte vi och hämtade Robin och sen gjorde vi ingenting alls. Kom hem runt 12 ungefär och jag är sjukt trött nu! Ska nog sätta på ett avsnitt O.C och somna till det!

Dag 5

Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010





Utelåst

Sista dagen på praktiken idag, lite sorgligt. Men jag fick sluta tidigare iallafall!  Inga fel! Bortsett från att jag har glömt mina husnycklar så jag kommer inte in och jag har ingen aning om när de andra kommer hem. Som tur är så har jag min supergranne som jag kan gå till hehe.


hoppas hon inte blir alltför sur när jag rotar bland hennes egosar

Om sanningen ska fram

Köpte ett par byxor och två par tröjor på stan förut, välbehövligt!
Kan ju säga att det var helt galet på presentkortsregnet, Nathalie höll på att bli av med sitt hår eftersom att det var en brud som hängde i det, plus att hon vägrade släppa min arm så jag var tvungen att be henne släppa den.. Galet somsagt.

snubben puffar bubbelgum

Sitter hos Nathalie efter en kämpig dag på prakiken.
Nu ska vi snart möta upp Alicia och dra oss mot stan.
Det flög precis ut en blomfluga ur Nathas näsa haha!


vem e du

Har haft en dryg och jobbig dag idag igen. Hade praktik, sen hem och plugga, sen övningskörde jag till bergvik och tillbaka och sen satte jag mig och pluggade igen. Allt skulle egentligen bli klart igår men jag är inte klar än.. Och imorgon kommer jag ha ännu mer att göra. Längtar verkligen tills praktiken är över och jag är klar med alla uppgifter!

Har haft en jobbig dag

Jag har haft en fruktansvärt jobbig dag! Först hade vi 3 timmars psykologi, sen projektarbete i en timme!
Sen åkte jag och Natha till Älvkullen för att hämta min väska, och så bestämde vi oss för att gå tillbaka till stan istället för att åka buss! Det slutade med att vi hamnade på nästa hållplats och väntade på bussen istället. Men den körde förbi.. Så vi fick gå iallafall!
Sen kom jag hem runt 4 och var tvungen att plugga, vilket jag inte orkade. Skrev klart några grejer, men bra blev det inte.. Har jättemycket kvar att göra, och allting ska egentligen vara klart imorgon, men jag får nog skjuta lite på det..
Nu måste jag faktist gå och sova, annars kommer jag aldrig klara av morgondagen! Bara fyra dagar kvar av praktiken! Både skönt och lite sorgligt!
haha jag är ju sjukt grym i paint ändå

Dag 4

Dag 04 - 4 bilder som gör mig glad
Dag 05 - En person som betyder mycket för mig
Dag 06 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 07 - Tio sanningar om mig
Dag 08 - Någon jag saknar
Dag 09 - Två dagar jag längtar efter
Dag 10 - Fem bilder från ett minne 2010









Sommar, dominikanska och mina fina vänner :)

Valborg

Nu har jag äntligen fått tillbaka min väska, så nu kommer några bilder från Valborg! Först var vi hos Alicia, körde lite lekar och hade det mysigt, sen åkte vi till stan för att vänta på Hammarö bussen, och borta på Hammarö var det väl.. helt okej? Aja, vi gjorde det roligt iallafall! Sen försvann min väska och vi tog sista bussen tillbaka till stan, sen åkte vi till Robin och Maggan, sov där och jag tog 8 bussen hem.

Alicias foderintag

Hade verkligen undrat hela dagen vad hon hade ätit....

Torsdag och Fredag

Snodde lite bilder från Marre från i Torsdags när vi grillade hos Alicia!
Sen så har jag bilder till fredagen också när jag, Natha och Julia var hos Alicia och spelade kubb, men dem bilderna kommer inte förrens imorgon när jag har fått tillbaka min kamera!
Marre är bra på att grilla..
haha alicia..
fint hår och fin baguette

Fotad med Nathalie

Jag och Nathalie blev fotade igår också, det var stickigt!
Vi ser ut som värsta kärleksparet på vissa bilder haha!
shit, coola

Världens bästa Ebba

♥Världens bästa Ebba begav sig av till stället vi var på igår för att leta efter min väska, och gissa vad hon gör?
Hon hittar den! Hur bra är inte det?!?! Hur bäst är hon inte?!? Och det var bara min Ipod som var borta, tillochmed min kamera var kvar!! Lycka!♥


hej, hejdå

Hej hade en helt okej kväll igår, tog massa kort för en gångs skull, ska snart lägga upp dem,
men nej vänta min väska och allt blev snott så allt är ju borta. fml.
hejdo

RSS 2.0