Jag tror att Nathalie bara har en vän..!

När Nathalie och Tamara anlände till mig förut så fick jag detta söta kort av Nathalies moder!
VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE: vi är oemotståndliga på denna bild


vi var så fina så jag var tvungen att dölja det lite

aaaw, får ju en tår i ögat!

tar sparken till konsum

Varför gå när det finns spark?
Så resonerade vi tjejor när vi skulle till konsum och köpa nödvändigheter = chirre och cola.
Dock så var det jobbigare, men  vad gör man inte för att inviga sportlovet denna måndagsafton!


Burlesque

Har precis kollat klart på burlesque med min kära syster. Den var helt okej faktist!
Vi har även lagat mat, vi är ju själva hemma så det behövs, och det blev riktigt lyckat! so awesome.
Och nu sitter jag och väntar på att Danielle ska ringa ?!?! Och även att Nathalie ska komma hit. Vet inte riktigt vart hon tog vägen, men hon dyker nog upp snart.
Blev även väckt 10 imorse av Johanna som hoppade på mig, kittlade mig, drog av mig täcket, filmade mig.. Härligt!
Så jag har bara sovit 5 timmar inatt, fast jag är inte så speciellt trött än, men det kommer nog lite senare skulle jag tro!

Oscars-galan

Sitter och kollar på Oscarsgalan med Johanna och Johanna. Eller det är nog mest jag som kollar, Johanna har gått in och lagt sig och andra Johanna vaknar i pauserna haha! så söta.
Men jag sitter iallafall bänkad framför tv:n med en stor mugg varm oboy eftersom att min hals inte mår så bra nu.
Kan iallafall säga att Scarlett Johansson är galet vacket!


21 & grönsaker med dipp

Jag och min syster har blivit ensamna hemma under veckan, eller till på torsdag iallafall! Ganska skönt.
Just nu tittar vi på "21" och äter grönsaker med dipp. Väntar även på att våran kära granne och nattgäst Johanna ska komma. Dock så kommer hon garanterat äta upp våran dipp... Men det kan jag stå ut med ;)

Banana

Hahahahahaha, så söta!

Hemma igen, plus boktips

Har precis kommit hem, haha eller precis och precis, kom hem för ungefär en timme sen. Var med Johanna på stan först, sen uno - Johanna var med på fotoutställningen där!
Sen tog vi bussen till kronoparken och jag åkte till Nathalie såklart! Vi åt tacos och gjorde chokladbollar och kollade på film. Ena filmen var " Prom night ", galet läskig! Jag och Nathas mamma höll på att smälla av haha!
Sen på bussen hem så var det massa överförfriskade människor, okej om det hade varit tonåringar eller folk runt 20, men när alla är 40+ så börjar man undra lite. visst, de ska också få gå ut och roa sig, men de borde ändå kunna kontrollera sig! Det är liksom de som sitter och däckar på bussen och trillar omkull haha!
Btw, Johanna har lånat ut en bok till mig, " Mitt nya jag " av Sophie Kinsella. Den är riktigt bra! alla måste läsa den, även dem som inte gillar att läsa!







Johanna knåpade ihop en jättefin bild på mig förut

shoppe järnet

Drar till stan med Johanna nu, ska shoppa järnet!
fast inte, har bara 40 kronor..


fucking perfect

Galet bra låt, galet bra musikvideo

hos grannen

Sitter hos Johanna, jag är sjuk, första dagen på lovet! totally awesome.. skulle egentligen ut idag, men eftersom att jag har både ont i huvet, halsen och magen och hostar som ett djur, så blir det en hemmakväll..
Jajja, provet gick helt ok idag! Vet att jag fick g iallafall.
Meeen anyway, riktigt skönt med lov! Åker till våran stuga uppe i Långberget på Torsdag, annars blir det att vara hemma! helt okej!

Jag älskar att Johanna ska på 100-dagars festen och min syster på petter, nope, jag är inte avundsjuk..


Curling & plugg

Hade curling imorse, det var ganska roligt, och ganska svårt!Jag halkade ett antal gånger, och sen åkte stenen så fort så man inte hann med den, störande!
Sen slutade vi vid tio, så tog elva bussen hem och åt mat och började läsa en ny bok. Sen halv 2 började jag plugga, och jag har verkligen suttit hela dagen, men det går inte in någonting! börjar få lite ångest, jag menar, värt att slösa bort en hel dag på att plugga om man ända inte kommer klara provet?

mammmiii fyller år!

Idag fyller min kära mami hela 42 år! Firades med tårta presenter och kakor osvosv! man blir alltid så tjock när någon fyller år!
men jag gillar det!
Idag kom susanna och Amanda (och alla andra som var med) hem från afrika, eller de kom hem igår tror jag! Jag är så jävla avundsjuk! Jag ångrar så sjukt mycket att jag inte ens anmälde mig! okej om jag inte kom med då, då hade jag ju iallafall försökt, men jag sökte inte ens!
Jag vill också ut på äventyr!
Nu är jag så trött så jag är helt yr! Borde sova, men kan inte..
Imorgon ska vi spela curling på idrotten! ska bli ruuuuliiiiiiigt! hoppas jag.
Har även gjort en bild på när Nathalie trillade när hon skulle in i bussen



I en värld av idioter, står han först i kö

dagen började med dubbeltimme psykosocialt arbete som tillbringades framför facebook. Sen skulle vi ha Gun, men eftersom att hon var sjuk så var Marie där och satte på en film åt oss. Den var så dålig så vi gick och hyrde "up" och kollade på den istället, men döm oss inte nu, ni hade gjort samma sak om ni hade varit tvugna att kolla på en fransk film som heter "gosskören". Det säger en hel del.
Sen hade vi inga mer värda lektioner så jag och Nathalie åkte till stan, eller bibban. Vi skulle lämna tillbaka mina för sent inlämnade böcker, men det gick inte, och eftersom att dom i kassan var så otrevliga så tog jag med böckerna hem igen. De får skylla sig själva.
Nu sitter jag och pluggar, inte så speciellt underhållande faktist. Man går upp massa i vikt av att plugga, inte bra för hälsan! borde ta upp det på nästa klassråd.

Ledig från skolan idag!

Hade första (och enda) lektionen inställd idag. Ganska ovärt att åka till skolan då faktist, men men!
Åkte hem till Nathalie, vi lagade tacos och kollade på solsidan! Eller Nathalie sov..
Sen satte vi oss och kollade på "trassel" , den var bra!! Runt halv 9 kom pappa och johanna och hämtade mig, jag körde hem. Jag är bäst!!!!!
bild från nyår

Bildinlägg - Julias bilder

Här kommer de bilder som julia tog i helgen.
Fredag :
Lördag:

























sådär säger du jämt

I fredags drog nathalie tjejkvällsmode hemma hos henne! Bjöds på runda pannkakor, spel och massa skratt!
Underbara tjejer. Julia var den med kamera, så jag lägger in bilder från i fredags när hon har lagt ut dom, vilket jag hoppas blir snart.
Igår så åkte jag till Nathalie runt 5 och vi gjorde chai latte. Sen fixade vi oss och åkte på förfest hos Erik, Julias bror. Sen drog vi vidare till Alexander. Helt okej kväll ändå!
sexi
sötingar på vägen hem

Badhuset

Tog sju bussen hem till Nathalie igår, kollade på film och sen somnade jag. Pratade i sömnen också tydligen! Fast inte värre än Nathalie haha!
Hade redovisning i Samhällskunskap direkt på morgonen, slutade typ 10 och hade några timmars rast - skulle vara på badhuset klockan 1.
Åkte till Sjökvistens och åt där, och sen vidare till Badhuset. Ruligt..
Sen kom ida, och vi gick till stan, mötte Tamara, och gick till Mat & Muffin och fikade.
Åkte hem, övningskörde ända från Örsholmen och hem - inga kärringstopp, om man räknar bort det första, det fick jag bara för att jag bromsade istället för att gasa.
Tror jag ska se färdigt på Step Up 3 nu, tyckte dock inte att den var så jättebra..

idrottsskola

Hade Idrottsskola idag, det sög! usch, det gick inte alls bra idag!
Sen skulle jag köra bil hem, och tror ni det går bra eller? nej.. såklart inte..
Fick kärringstopp vid en rondell och kom verkligen inte iväg igen, stog där i tusen år och det var en miljon bilar bakom mig.. kändes ju helt okej ändå. inte alls pinsamt.
Sen när jag kom hem så städade jag. Eller jag plockade upp alla kläder iallafall,det behövdes verkligen!
Btw så hade jag prov idag, gick jeettebra.. också fick jag tillbaka provet i psykosocialt arbete, fick 2 poäng från mvg! :)



Alla hjärtans dag

Var ju alla hjärtans dag igår. Hände ingenting speciellt.
Eftersom att jag inte har någon speciell att mysa med, så blev det en liten dejt med mina kära vänner.
Jag, Natha och Danielle gick först och åt pizza, sen gick vi och köpte godis, och då kom Malin också.
Helt okej dag ändå :)

körkort nästa

har inte bloggar under helgen, har itte haft tid!
I fredags var jag hos tamara! vi gick(!!) ända till kvantum och tillbaka bara för att vi ville köpa tjocka saker.. det var iiiiskallt! Iallafall, vi kom hem till henne och nördade filmer. Vi såg på " discpicable me", " mean girls 2" och " love and other drugs". Alla filmer var bra, faktiiist. Sen var tami och sinisa jättesnälla och stog och väntade i tusen år på min buss!
har även upptäckt att jag har raderat alla mina bilder, ända från i sommras tills nu...
Igår var jag först på stan med Johanna och Johanna, sen åkte jag till Nathalie, tog en vinterpromenad med henne och carolin och deras mooooor! Sen kom Alicia och runt 11 åkte jag och nathalie till tanvir och coffa. Trevligt ändå!
Idag har jag övningkört! Var jag grym? Nej, jag var bäst! Fick bara kärringstop typ trettimiljoner gånger, men jag körde på en bilväg, med bilar på! Och jag växlade till trean, jag parkerade, både backparkering och vanlig. och jag körde i femti! ja, jag är grym Körkort nästa!

Despicable me

När jag kom till skolan imorse hade vi första lektionen inställd. ganska ovärt att komma till skolan så tidigt då, men vi satte oss och kollade på " despicable me" istället. Den var sjut bra! rekommenderas starkt!
sen tog det typ flera år att komma hem eftersom att det har kommit så sjukt mycket snö! gillas inte!
Passade tindra en stund också, kollade på pippi långstrump, eller jag sov och hon kollade.
Sen ringde jag nathalie, hon var inte i skolan idag så fick ringa henne istället. hon kommer inte imorgon heller..
jajja, imorgon är det fredag, då ska man inte deppa!
hmm, nu ska jag iallafall kolla på "harry potter and the deathly hallows" ciaoo

paranomal activity 2

dryg dag i skolan, även fast vi slutade ett. Men efter att vi slutade så åkte jag och Nathalie till stan och mötte upp Alicia och åkte till affären och köpte frukt.
Sen kollade vi på Paranomal activity 2. Den var läskig, as hell! Speciellt efteråt!
Alicia var jättekonstig hela dagen och kunde inte vara tyst en sekund, nästan så man blev orolig..
Sen åkte jag hem vid sju, och nu sitter jag här och ska snart se på step up 3!

ont i ryggen

jag har så sjukt ont i ryggen, har haft det några dagar nu, och det blir bara värre! Det gör så ont så att jag blir illamående! ( nej det är inte mensverk ) det sitter liksom i ryggen.
usch, nu ska jag sova och hoppas att det går över.

dream team

Det snöade som fan inatt. inte ruligt. jag höll på att halka en miljon gånger när jag var påväg till bussen imorse!
Hade prov också, gick helt ok, men inte mer än g! hade lång dag idag, fick inte gå förren kvart över 3.
Hade ändå en ganska rolig dag, och god, vi fick ju mangokyckling! nu har emil hjälpt mig att hitta recept till det också hihi!
imorgon ska dream team ( dock bara jag nathalie och alicia atm) samlas och kolla på paranomal activity 2. hoppas den är bättre än ettan, för ettan sög!
På måndag är det alla hjärtans dag, ruligt. nej. jag ska deppa med nathalie malin och danielle! ganska mys ändå
Gick på stan med nathalie och deas efter skolan också, köpte ingenting, har inte köpt nått på hela månaden, men jag har ändå inga pengar kvar.. känns hårt, så därför ska jag och nathalie börja ett nytt liv! Imorgon börjar vi, så istället för att köpa godis så ska vi köpa frukter så vi kan göra fruktsallat och smoothies osv! awesome

trött som vanligt

Ganska ovärd skoldag idag, som alla måndagar är. Fick iallafall inte ont i magen efter maten idag! och imorgon är det mangokyckling! så gott!!!!
iallafall, skulle åka hem och plugga till provet som jag har imorgon, så jag la mig i sängen med böckerna, och vaknade runt klockan 6..
great, ännu ett prov som jag inte har pluggat till. och sen upptäckte jag att min aceton flaska har stått öppen i mitt rum i över en månad, så den var helt tom, det är antagligen därför jag har ont i huvudet och är trött hela tiden, för man blir tydligen så om man andas in ångorna. awesome.
har även märkt att ena mitt lår är fullt med blåmärken som gör jätteont.

helgen

i fredags var jag och nathalie som sagt hos adam, där även tanvir var!
Vi kollade på film " hot rod" sjukt bra.
igår var jag hos johanna med henne michelle robin jonathan och hugo. vi spelade med andra ord och jag var bäst som vanligt.
idag blev jag väckt 11 av att johanna hoppade på mig... börjar ändå bli van.
sen åkte jag till nathalie, och johanna hämtade  mig vid nio, niceprice,
nu ska jag sova, skollee imorrn! puss!
bighead

bra uppdatering

sitter hos Johanna, har uppdaterat väldigt dåligt på senaste tiden, men jag har inte orkat alls.
Men jag har inte haft för mig så mycket värt ändå, vart mest med nathalie, hehe skräll..
och vart i skolan.
inatt var jag på nattinnebandy och sen sov jag hos nathalie, vi bestämde oss för att dygna, vi somnade runt sju och vaknade tjugo över åtta, vi försov oss... awesome.
och ikväll ska jag till Adam med nathalie, movietime, har fortfarande inte sovit nått mer så kommer antagligen somna, men men..
får sova länge imorgon istället! ciaoooo

RSS 2.0