-

igår sleepade jag hos min käre mira, och även amanda joinade! först följde vi med mira till hennes dans, men jag och amanda var hungriga så vi gick ner till bk och åt pommes! sen åkte vi hem till mira och satte oss vid datorn och började sjunga med ialla låtar, och sen hämtade vi det riktiga karaoket och sjöng! efter ett tag så var vi alla lite halvdöda + att min läpp var jättesvullen pga min jäkla tandställning, så då gick vi och la oss och kollade på tomten är far till alla barn och sen somnade vi runt 3 tror jag väl.

nu sitter jaghemma och funderar på att baka någonting gott, och väntar påatt johanna ska ringa.
och imorgnon är det valborg, vad händer då gott folk? själv vet jag inte riktigt.


engelska nationella

idag gick jagupp tidigt, gjorde nationella engelska, och slutade sen.. värt att dra till skolan då -.- men iallafall, det gick bra att fika igår och jag kunde tom äta chips när kag kom hem hehe. men idag därimot, min mun är helt svullen och det gör ont bara jag nuddar med tungan på tänderna...
men aja, jag tog bilder igår när jag och mira var ute och fikade, men smart som jag är så råkar jag radera alla.. men jag ska snart in till stan iallafall och sova hos mirisen. möjsigt ska det bli!
det var någonting mer jag skulle skriva om , men jag kommer inte ihåg, så synd för er!
hare bra pösssarrr


ja vadå, jag kan inte hjälpa att jag blir snygg på alla bilder -.-

omg there´s something wierd in my mouth

japp, nu är det på plats, känns konstigt.. känns inte vackert. känns lite såhär stålaktigt.
och jag ska snart in och fika med mira, hur kommer det gå !? jag har ont i huvet också, jag behöver cola!
jag och papi var även inne och köpte en madrass, härligt!


hello you

hahahahha jag dör, jag går igenom nadjas bilddagbok och hittade en bild från åttan, damn jag var både ful och töntig!


behöver jag nämna att han dissa?

I´m the best, sådeså!

Nu har jag precis kommit hem! följde med min syster ut när hon skulle övningsköra. she was gooooood.
 sen fick jag med testa att köra, OMG jag var bäst helt enkelt! har aldrig vart med om nån bättere, vadå nej jag fick inte alls kärringstopp hehe!

tomorrow is the day with a big T

Okej då.. vi hade inte inställt idag -.- men aja, vi tog oss en inställd lektion, jag menar, vad missar man i svenskan? ett under att ens Carolina märkte någontíng..
jag har så galet mke träningsvärk i hela kroppen efter att jag var ute och sprang igår, snacka om att jag är otränad! och det blev inte bättre av att vi hade jobbig idrott idag! Snacka om att jag är helt slut!
imorgon ska jag ta ledigt hela dagen, eller ah, sjukskriva mig, för jagmenar, värt att dra till skolan när man ska till tandläkaren klockan 1. så himla onödigt. så det blir slappa lite hemma, och sen med papi in till käftis, är jag nervös? nej, det känns inte värkligt än, kommer antagligen bli det imorgon, och fyfan vad jag kommer bli ful haha !
men men, nu ska jag nog ta tag i den där jäkla inlämningsuppgiften som skulle vart klar innan påsk, det är så galet tråkigt, men om jag öser upp lite skålglass och dunkar lite musica så kanske det blir lättare haha. ha en bra dayyy, puss

sovmorgon imorgon

Yes, eller det står iallafall det på "schemat" vi fick av våran lärare i början av terminen, men det står inte med på internet schemat, men aja, vi tar sovmorgon också tar jag med lappen och visar om hon säger att det inte var inställt. Det står ju faktist att vi har "ej lektion" .
iallafall, förut idag var jag ute och sprang, DAMN vad det var jobbigt, jag dog tre gånger. sen har jag städat hela mitt rum också, nu är det vackert. väldigt vackert. hehehehehhe. ah nu ska jag strax stänga av datorn och gå och sova haha .
"scoobydoobydoo" hahahahahah


typ såhär bäst är jag

söndag

Nyss vaknat, och funderar på vad som kommer hända idag, ingenting antagligen, eftersom att det är söndag..
men jag ska nog städa mitt rum, och sen gå ut och springa, wow.
igår var väl inte så rockigt, det var inte mycket folk på i2, och jag säger bara, gå aldrig på i2 med bakisgänget haha!
vi missade bussen hem också, så vi fick gå ända från i2 till stan..

virvelvinden, here i come!

nu sitter jag hos jullebulle och vi har precis gått på stan! jag köpte ingenting som vanligt, för att jag har aldrig pengar, och julia köpte en hel garderob som vanligt, eftersom att hon har pengar -.- livet är inte rättvist..
sen ska jag iallafall möta alex och edda och wendela och dra till i2 och träffa massa folk och åka virvelvinden ! det har jag och alex sett framemot hur länge som helst. vi tog tillochmed ett runt bord med jul och låtsades att det var virvelvinden -.- hahahaha vi dog, för vi var så roliga!


FREDAG

nu är skolan slut och det är FREDAG.härligt!jag ska strax in till edda och göra mig iordning med henne och alex!
sen bär det av utåt, kanske åka lite karuseller på i2, vem vet !
synd bara att det regnar/snöar... jag hatar när man gör sig iordning ochså regnar det bort -.-
men nu ska jag äta och klä mig och pysa till bussen, ha en bra fredagskväll!

"diggar dig"

Sitter på Guns lektion nu och lyssnar på "diggar dig" med nicke och nilla, men det går inte att kopla in det i högtalarna :( jag therese natha och alex har iallfall en "pakt" med gun som vi inte får säga till någon, det är att i får sluta tidigare men ingen annan får det, haha hon är så rolig, vi är nog hennes favoriter hahaha eller inte..
sen kanske det blir i2?! det beror på om någon annan ska dit, men det blir nog ut ikväll iallafall!!
vart vet jag inte än.
Men nu måste jag nog jobba nu, haaadetbrapusss

Guldglassen

Idag gick jag Therese och Nathalie och köpte glass medans vi väntade på att hennes bror skulle hämta oss i sin cab (H) jag och Tessan köpte Magnum Gold, och vet ni? Den VAR guld, alltså guldfärgad, länst ut, rätt coolt faktist! och den var god också, snygga glassar brukar inte vara goda, men det var den! Ett bra köp, sommarens glass skulle jag tro! och det är galet irriterande, det är någon som släpper ut meia hela tiden så jag måste resa mig stup i kvarten och släppa in henne -.-


BF1B på lektion

Såhär seriösa lektioner har vi på bf1b, okej våran lärare blev lite smått irriterad när vi höll på hela lektionen, men aja ibland får man faktist ha lite roligt! alla var gaalet övertrötta och hade superroligt!
haha lyssna på pinars skrik när hon säger " det här borde man spela in!" och jag visar att jag gör det hahah !

sänk ljudet, det är ganska "skrikigt"


Alex är en Snigel!

Här demostrerar alex hur en snigel gör när man petar på dens öga, ganska lik eller hur?!?


VG here i come

Fick reda på "slutbetyget" i Arbetssätt och lärande idag på utvecklingssamtalet(som förövrigt gick riktigtbra ) och jag fick VG. Bra jobbat sarah, du kan ju! åh, tackar!

jag hatar youtube -.-

Jag har försökt hur länge som helst med att skaffa ett Youtube konto så jag kan lägga upp filmerna från idag, men youtube samarbetar inte med mig-.- de vägrar skicka ett sms med koden som jag behöver för att kunna bli "medlem". inte så himla rockigt..
Men jag ger inte upp, jag  SKA  få upp filmerna. om jag så ska överta youtube, och det skulle inte sitta fel faktist, jag skulle nog bli ganska rik!?

jag vill hem jag vill hem

*Sorry grabbar, men middan är inställd!    jag vill hem jag vill hem, jag vill hem jag vill hem, jag vill hem jag vill hem jag vill hem !* hah ahah jag hittade filmen tessan !!!


KRK

Idag åkte jag och Alex, Natha och Therese till KRK, för i skolan ska vi besöka en Idrottsförening och åka dit och ställa frågor osv, så då valde vi KRK. Det var helt ok, men det var galet svårt att hålla sig för skratt, för hon som vi intervjuade hade en spindel på sig, och när vi såg det kollade vi bort, sen när vi kollade på henne igen så hängde den och dinglade i en tråd från hennes haka, och hon märkte ingenting. jag höll värkligen på att dö, för det första tyckte jag synd om henne, och sen var det bara så himla komiskt.
vi fick även testa på att rida, men therese fegis vågade inte hiih!
Sen åkte jag iallafall till natha, vi hade galet roligt, åkte moppe och allting! härligt!
Här kommer iallafall lite stalletbilder!


jag månen(?) och natha. okej så tjock är jag inte som bilden visar, det är mina byxor -.-

Alex på hästen!

igen

Natha rider

Therese fick en specialhäst..


fritidskunskap ganska roligt, eller naej

Nu sitter jag brevid käre alex i fritidskunskapen, det blir pasta och skinksås, MUMS! vi längtar, men nu kom vi på att skinksåsen kommer säkert vara det som blev över från förra veckan när vi fick ostsoppa -.- men aja, det är pasta iallafall.
senare ska vi till stallet, eftersom att vi ska besöka en idrottsverksamhet och då åker vi till KRK, too bad att jag är allergisk, men natha sötis har med sig allergitabletter haha!
och kameran har jag med, så jag ska ta bild på när therese rider, eftersom att hon är jätterädd för hästar så vet jag dock inte om hon kommer sätta sig på hästen, men på något sätt ska vi få  upp henne!
Alex har jobbat jättebra idag, tre rader på hela lektionen haha!
Är det bara jag som tycker att jobbiga personer borde inte få finnas? galet irriterande, brudarna i klassen vet vem jag syftar på, men jag skriver inte ut namn eftersom jag vet inte vilka som läser..
AHAHAH.

lördag med tami!

i lördags så hängde jagmed Tami! vi chillade runt på museet(!?!?!) och fick gratis glass av delshad!
sen satt vi i parken och snackade ett tag, that was nice !

we are so beutiful.

Idol

Jag och mira vaknade somsagt runt 12, köade mellan kvart över 5 till halv elva, så nu är jag minsann  TRÖTT som satan !
tyvärr så kom varken mira, anna, natha eller felix med, men de skulle komma tillbaka nästa år, dåni!!
Alla fick bra kritik ( kan man säga så?), typ att de bara var lite för nervösa, så de skulle öva på det till nästa år !
jag och mira hamnade på en bra plats i kön, det var väldigt mycket roligt folk runt omkring oss.
sen runt halv sju eller någonting kom felix och therese och majaoch ställde sig vid oss, och runt 7 kom natha och anna och nathas kusin, men de vågade inte gå och ställa sig framme vid oss -.-
men iallafall, sen efter ett tag kom jihde ut, osv osv så hände det massa grejer, så var det en äcklig raggarbil som körde framochtillbaka konstant heeela tiden från när jag och mira kom tills det var dags för insläpp. pinsamt om de kommer med i tv, vad tror folk om karlstad då menar jag.. men när tv4 filmade så trillade en kille ut genom fönstret haha det var lite roligt.
sen när det var dags för insläpp så kom nadja och joinade oss också!och innan det så sjöng nicklas från förre året, galet snygg.
så sponsrade läkerol idol så man fick en påse med halstabletter och tuggumi osv! härligt!
men nu tror jag att jag ska bjussa på lite bilder faktist, enjoyyy


de som deltog (av oss som stog tillsammans)

and the supporters!

jihde åker raggarbil

ballongleken

Anabanana!

jihde och snyggnicklas

Felix ska vara med på hitta.se hah !

Kristijan långt därbak haha

jihde

therese och felix, så söta så


time to go

nu ska vi alldeles strax kila iväg, vi har fixat alla låtar, och miras mamma har hämtat stolar åt oss och vi ska antagligen träffa alex wendela natha anna och edda där nere, trevligt att köa med några iallafall. hoppas att det inte blir storm som de har sagt, utan att det blir sol och vackert väder!
jag slänger in lite bilder från när jag och mira var ute och grillade igår, om jag hittar dem haha !
ankis hoppar !
Så här går det när man grillar med engångsgrill med Sarah och Mira... Man bränner sönder allting!
vi har våra stunder

Vet inte om jag ska skratta eller gråta!

I väntan på Idol!

Sitter här hos Mira och har precis kollat på Bert-den sista oskulden.
Vi somnade runt 9 tror jag, vaknade sen runt 12 och tog en lov bort mot nöjes, men då var det dock inte så mycket folk där. Nu ska vi snart försöka sova igen, ska bort till Nöjes runt 6 och köa! Alla önskar mira lycka till !

godermorgon

nu har jag precis pallrat mig upp ur sängen, dags att hoppa in i duschen och göra sig iordning, sen ska jag in och träffa Tamara. senare kanske jag ska på grillkväll hos joel, men ah,vi får se hur det blir med det, kan vara skönt med en hemmakväll för en gångs skull.

ovärdaste fredagen på länge

idag hade vi inställd sista lektion så vi slutade 11, då drog vi hem till terran och kekade pasta. sen drog jag hem, gjorde mig iordning och drog in till stan med 4 bussen och träffade mira. sen drog vi till henne osvosvosvosovosv.
sen skulle vi möta alex wendela matilda och edda på gubbholmen och grilla, men de var så sega så jag och mira hann grilla klart, och engångsgrillen började inte alls brinna så att det togeld i bänken, schh!
ah men sen träffade vi äntligen alex och alla, och sen hände iiiingenting-.- vi satt och frös, och frös, så jag bestämde mig för att ta 9 bussen hem, men gick det nån buss då? naej, självklart inte, så jag stog ute i en trekvart tills mamii och papii kom! ♥ så nu ska jag snart sova, för jag har ont i huvudet. natti,puss

plugg vare ja

har ännu inte tagit tag i pluggandet, och brevet från polisen var inte det jag trodde haha!
Men nu ska jag nog ringa johanna, för solen tittade fram, då kan man inte sitta inne och vara tråkig ! puss

ooh jag har fått brev

seeg dag idag, har värkligen vart urtrött, dåligt väder är det också !
Nu kom pappa och sa att jag hade ett brev på köksbordet från polisen.. jag tror jag vet vad det är, jag hoppas att det inte är det som jag tror, för det orkar jag inte.
Men nu ska jag antingen kolla på oc, eller läsa klart boken jag håller på med. Dock så måste jag plugga idag också, men jag har ingen musik, så det går antagligen inte..

bästa julle

Jag ska förmodligen få låna Julias Ipod om hon hittar den! Härligt! jag behöver värkligen musik  ! dock så har jag inga hörlurar, men det kan väl inte vara så svårt att få tag på? Nån som kan låna ut ett par? (A)

flygande spindlar

Tjaoo! letar fortfarande efter biljetter till Justin Biebe, men det finns inga -.-
Iallfall, idag har vart en rätt dryg dag, i skolan iallafall. Först hade vi 2(!) timmar engelska, vi kollade på Australia, den sög rätt hårt faktist, jag menar, värt att göra en film om vem som får kossorna först upp på båten? ah han som spelade The drover var iallfall snygg så.
sen hade vi ULS och då fick vi sitta ute, värda som vi är tog vi inte med böckerna eller nått utan vi satt och solade, härligt! men jag fick en flis i handen som tobbe och hans kompis ville ta bort med en gärntång. Då har jaghellre en flis !
Det kom iallafall en flygande spindel mot oss, wzp med det menar jag.. sen hade vi svenska, men då behövde vi bara skriva ut några papper och sen fick vi dra. så jag och alex åkte in till stan och sen till casablanca och köpte  cola, sen drog vi till pråmen och mötte mira nadja och hiwa, där satt vi tills alla fåglar attackerade, så jag och alex och mira gick till snabbt och gott.
sen träffade vi Edda & co!!
och sen försvann alla helt plötsligt, så jag gick runt med johan en stund, innan han var tvungen att dra, så då tog jag bussen hem, men först fick jag gå på stan själv.. poor me! nu sitter jag här och har precis kollat på oc, och rotar sönderkylskåpet, som är lika tomt varje gång jag går in... inte roligt..


haha nadja kör på underbett



 

en glass i solen

Imorgon ska jag ut till Pråmen med Mira och Alex och kanske nån mer och ta en glass i det varma vårvädret! härligt! ska försöka få med kameran så jag får lite härliga vårbilder! mjaa, så härliga de kan bli med min kamera haha !

hahaha minnen !

Idag skulle jag somsagt på nån jobb sak, men jag sket i den eftersom att jag var tvungen att prata högt osv.
Vi hade tre lektioner idag bara, ändå kändes dagen fett lång, vi fick skuts hem av tobbe idag igen, alltid trevligare att åka bil än buss !
Micaela skickade dessa bilder på mig, henne, nadja och evve som vi tog sommaren innan sjuan! jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg dem! fy vilken rolig sommar det var! värkligen !(micaelas mamma är bra på att ta kort, därför det är en ram runt ;) )











I miss my ipod!

Jag lever för musiken. Ni kan inte ana hur tomt det är utan att ständigt ha min  bästavän Ipoden med mig..
Men aja, idag på idrotten satte jag alex och natha på dunka musik i gymmet, och jag cyklade 1 mil! wow


jobbajobba

Imorgon ska jag med Julia på någon jobb sak för att kolla om jag kan få jobb där, MEN alldeles nyss fick jag reda på att jag ska svara på frågor inför kanske 20 pers... hmm, inte riktigt min stil att stå och prata inför så många, jag blev en aning nervös faktist !
men det skulle ju som sagt inte sitta fel med lite extrapengar..
Ah, vi får se hur det blir, jag är galet glad över att det är så underbart väder ute iallafall, och imorgon börjar jag skolan 11:30, helt okej!!

the sun makes me tired

Är det bara jag som blir galet trött av att sitta ute och softa i solen? mina ögon vill inte riktigt hålla sig öppna..
Men det är galet gött därute iallafall!
Det var iallafall lite småtrevligt nere hos mormor och morfar, min kusin veronica var även där.
Jag fick lite pengar, (mer än jag blev av med). Helt okej !
nu funderar jag på att pallara mig ut i solen innan den försvinner!
ha det bra. puss

oboy, vilket vackert väder!

Nyss vaknat, solen skiner och det är superhärligt väder ute ! men jag kan dock inte ta min skinnjacka eftersom att den tvättas haha !
Men nu ska jag strax pysa ner till käre Mormor och Morfar, de tyckte synd om mig pga det som hände i fredags, så jag skulle komma ner till dem idag. men nu är jag lite hungrig, så jag ska ta mig någonting att keka först. ha en  bra och varm och solig söndag !

hemma

nu har jag precis kommit hem, satt på mig mina skitiga glasögon och dricker ett glas Fanta.
Helt okej faktist.
Kvällen var väl lite sisådär, ville inte lämna av mig jackan pga det som hände igår. Hela min väska försvann, i den hade jag
jacka, plånbok, tröja,hemnyckla,ipod,smink och parfym och säkert någonting mer. Jag fick panik när jag upptäckte att de var borta! men Idag hittade jag det bakom en toalett(haha!)så nu ligger allting och tvättas, förutom min ipod och massa pengar som de behöll.
Idag var det mer ordning, eller mja, polisen kom ett antal gånger, men de hade vakteroch sådant utanför, men jag stannade bara till halv tolv, och drack inte en droppe!


danielle snygging

jag, bobbo(som förövrigt har fått en lillebror) och emeli

min och alex ego bild (alex är med lite i högra hörnet)

zanko och ali

jag, random, uppochner tobbe eller hans kusin

samma fast ingen uppochner

miras å mina vänner på bussen hem

patric

Tanvir, jag, grambo, Wendela, Johanna

nadja och mira

min, bara min, min jerry, minlebbtwo  hHAHA


mira the singer!

Helt galet, jag hittade ( eller mira berättade om och jag sökte) en film på youtube där mira sjunger. heelt galet vad duktig hon är, i´m ryser i hela kroppen!
och vet ni vad? jag delar med mig filmen till er, mihih vad snäll jag är


EN SMILIGROP

WOWOWOW checka vad jag hittade för bild, galet ful, men.. baraparparpa, spänningen stiger....
EN SMILEGROP wow.


Fido heter Buster !

Som ni alla vet så avgudar jag och Mira sunes jul MEN vi har gjort ett stort misstag...
När familjen andersson sitter och äter julbord så tar rudolf fram en doggybag (tror det heter så) och tänker lasta ner mat, när en servitris kommer fram och frågar vad han håller på med, och då stammar han fram att det är till deras hund som sitter och väntar i bilen, och jag och mira har gått runt och sagt att hunden heter Fido, men idag kollade mira på det igen, och hunden heter Buster :S

spola till ungefär 2.20, men alex, du ska börja se från 1.50!


rainy day

usch vilket tråkigt väder, men gött ändå, då kan man sitta inne och kolla på tv hela dagen utan att känna sig dålig.
och själv mår jag mycket bättre nu, kan dock bero på att jag tog en alvedon förut, men men.
Nu ska jag sätta mig och kolla lite på OC. bara några avsnitt kvar !
och jag måste värkligen bli frisk till på lördag, annars drar jag ut sjuk, å det kommer inte bli någe roligt!
jaf funderar ävenpå att ringa johanna och ha en film torsdag, låter ganska lockande, men om jag känner henne rätt så är hon antingen med louise eller olof eller så pluggar hon eller så jobbar hon -.-


hahaha jag i skolan, alex har redigerat.

om man är "höögh" så får man inte köra bil

igår skulle vi ha tjejkväll hos joel, hahaha jo så kan det vara ! men iallafall, när vi kom dit ( jag nadja mira johanna och wendela) så drog vi oss vidare till Danielle istället där det var fest. i början var det inte så rockigt, och alla drog hem runt 11-12, men jag johanna kåwe höögh och joel stannade kvar i grupprummet och snackade och drack lite, haha.
hahah och jag måste säga att lina tog dagens citat alltså !

som ni alla vet ( eller inte alls vet) så ringer min mobil anonymt hela tiden utan att någon är i andra änden,och igår svarade lina åt mig:

Lina: hallå?

Anonym: *tystnad*

Lina: Hallå !?

Anonym:*tystnad*

Lina: När jag ringer någon så brukar jag prata med den !

hahaha jag och alex dog lite.


nadjus

danielle och hugo the brat!

kåwe och johanna

en hög höögh och en glad joel

justin bieber

nu har det blivit lite segt med uppdatering. men iallafall, på lördag kväll åkte vi till sommaro på fest, helt okej, lite små tråkigt i början till jag och alex träffade Johan(?) som var väldigt generös på dricka!
På söndagen blev det iallafall påskborde på Cafe August med Mira och hennes familj! Värkligen jättemysigt var det! sen sov jag hos johanna med henne och johanna, jag somnade under filmen som vi kollade på, sen  tvingade de upp mig runt 12, sen somnade jag runt halv 2 igen och sen på morgonen väckte de mig runt 11-.-
Sen åkte jag in till Mira, vi kekade popcorn och kollade på tv.
Sen tog jag 10 bussen hem, satte mig och softade lite vid datorn och sen åkte jag till Mattias och Jonatan.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, hemma! fan vad skönt. allting blir så jäktigt nu förtiden..

och är det någon som vet när justin bieber kommer hit i sommar? jag och mira letar sönder oss men vi hittar inte, och de sa på spotify att han skulle komma hit men vi hittar inte den reklamen igen !!!!!!

Men aja här kommer bilder från i lördags som jag tog från alex blogg som hon tog från albins blogg!









påskbord

nu sitter jag och väntar på att mira ska komma hit, antingen så blir det fest i skattkärr!? eller så blir det bara härlig hemmakväll!
Imorgon ska jag följa med mira och hennes familj på påskbord! hääärliiiggtt!
btw, häromdan såg jag och mira en kille som väärkliggeen var så jävla lik taylor lautner! eller ah, ögonen var fett lika iallfall! jag funderade på att ta kort på han men mira sa nej..

HAHA min alex

haha tänk er detta, alex står på ena sidan av dörren och jag på andra, hon ropar på mig och jag ska gå förbi dörren och kolla vad hon vill
så möts jag av denna :


HAHA fan vad rädd jag blev då! förlåt alex att jag la upp den men fyfan vad söt du är på den alltså! hahahahahahahahahahahahhaha jag dör

ehja hejuggla mannen

Igår åkte jag wendela alex och mira till guido först, sen närvi kom fram så skulle alla dra någonannanstans, så vi satte oss på bussen och åkte in till torget igen.. sen satt vi och väntade på bussen, men så ringde nån till wendelaoch sa att det var till viken vi skulle så vi kunde lika gärna gå, sen när vi kom fram dit så var det i en korridor!?!? men aja, det blir vad man gör det till. Sedan efter ett tag drog jag mira och reman tillbaka till stan och köpte mat på bk, och sen följde vi med till kjellen. fast först drog vi till någon av deras granne, sen gick jag mira wendela johan och reman över till kjellen och jag och wemdela (mest wendela) gjorde mat, stekt ägg och macaroner haha.
ahaha sen somnade alla, hahaha sedan hände det en sak och jag och wendela höll på att dö av skratt och äckel så vi panik sprang in till mira och reman hahahahahah jadu wendela!!
sen skulle vi ta 10 över 6 bussen hem men den kom inte så vi fick sitta ute och vänta på 20 i 7 bussen, det var kallt och ugglamannen pratade med mira hela tiden..
sen när vi kom hem så drack wendela nästan upp all cola, och sen åt vi godis och kollade på babe tills vi somnade!


jag och alex, ja vi är vackra

lika vackra här också

hiwa e rätt cool han...

natha och louise

people


reman edda och kricke

haha go alex !

jag och johanna

jag och edda, skräll attvi tar pussbild hah

johan

jag och wendela


alexandra & charlie

nu sitter jag hos mira med henne alex och wendela, vi har precis gjort oss ordning och ska snart pysa ut på ferrerlerrefest.
ha en bra fredagkväll(söndagkväll enligt busschauffören)

duschaduschaduscha

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen planerar jag och wendela att vi ska åka och köpa godis och softa ikväll, men vi vet inte rikigt hur det blir än. det är ju ganska billigt med godis nu!
*toker smyger* haha jag dör, det är så sjukt roligt! det är nog bara de som har sett snövit och de sju dvärgarna som fattar haha ! det vill säga mira!
men nu ska jag in i duschen, känner mig gaanska skabbig just nu..

vad bliir det !?

nu har jag suttit och drygat härinne ett bra tag, kanske dax att pallra sig ut och ta tag  i att få moppen såld?
ja, det får nog bli så!
men vad händer ikvälllll? det känns som söndag idag, inte så himla rockigt kanske, menmen någonting får jag väl hitta på !
nu ska jag pallra mig ut igen,puss

gårdagen

först var jag hos mirisen, tappade mobilen i golvet osv, men jag fick igång den, mamma fick leta i hela mitt rum efter koden typ hihi. sen kom det massa folk, och vi drog vidare till nån brud på norrstrand.
hmm, var det kul? nej inte så speciellt, men det var helt okej folk.¨
ah sen blev alla utslängda och massa, rätt ovärt!
men nu ska jag tvätta min moppe, och sen ska jag sälja den, wiie!

mobillös!

jag har tappat min mobil i golvet och batteriet flög ut. helt okej, men jag kan inte min pin kod så nu kan jag inte starta den, och min syser vägrar svara mig.. Damn!

lov!

Nu äntligen är det lov! det har firats med att käka på donken, och snart ska jag kila till bussen och åka och fika med Adam och Tanvir! härligt.
Idag hade jag matteprov också! och jag fick vg! wie!
och min hund äääälskar att åka bil! imorse när pappa skjutsade mamma till jobbet så följde hon med , ochdet var runt sju halvåtta, sen vägrade hon gå ur bilen, så hon satt där tills pappa skulle skjutsa johanna, och det var runt nio, och såfort man säger, ska du åka bil, så börjar hon hoppa ( eller ja, man kanske inte kan kalladet hoppa?) och springa omkring!
hih, men nu ska jag springa på toa, och göra mig iordnig och pysa in till stan igen, ha detbra! pusss


RSS 2.0